Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 The Privateer Bands
soprano tactic Tactiek 2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Smiotanko speelt de bal door. Ołdak speelt de bal door. Fucheng rent richting de bal. Teichner verovert de bal door een tackle van achteren. Teichner draait met de bal, schiet en ... Paal! Spiotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campos. Sălăjean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butulan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tache kopt de bal weg. Silvestre rent richting de bal. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Drabløs speelt de bal door. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Lentner rent richting de bal. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Smiotanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski met een sublieme pass. Teichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Teichner draait met de bal, schiet en ... Spiotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan passt de bal zonder na te denken. Teichner rent richting de bal. Teichner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bontaş rent richting de bal. Bontaş met een sublieme pass. Tache rent richting de bal. Tache geeft een hoge lob. Silvestre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tarachulski met een sublieme pass. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak met een sublieme pass. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Drabløs met een snelle inworp. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Tache speelt de bal door. Silvestre rent richting de bal. Silvestre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Smiotanko met een sublieme pass. Daar is Doucet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doucet passt de bal in één keer door. Teichner is nu in balbezit. Teichner schiet op doel. Spiotta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 45%, The Privateer Bands 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpio30 - The Privateer Bands 0:0

46e minuut.
Navalpotro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache geeft de bal voor. Butulan is nu in balbezit. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - The Privateer Bands 1:0

54e minuut.
Bontaş geeft de bal voor. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - The Privateer Bands 2:0

62e minuut.
Ursulescu passt de bal met de wreef. Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal in één keer door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko geeft een lange en hoge pass. Ołdak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drabløs heeft problemen om de bal te vangen. Drabløs geeft een hoge lob. Navalpotro geeft een lange en hoge pass. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

79e minuut.
Tarachulski met een sublieme pass. Drabløs rent richting de bal. Drabløs probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drabløs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Doucet bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sălăjean de bal. Sălăjean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 37%, The Privateer Bands 63%.
Skorpio30 - The Privateer Bands 2:0