Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands Skorpio30
2 Tactiek soprano tactic
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 55.4
matig Schieten formidabel
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară speelt de bal door. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Rojo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Skorpio30 0:1

6e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Visegrádi speelt de bal door. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu geeft een hoge lob. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ursulescu geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro onderschept slim de pass. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap. Rojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Tekelioğlu geeft een hoge lob. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară speelt de bal door. Klungelig pakt Moigneu de bal. Moigneu haalt uit met een fantastische trap. Rojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smiotanko. Moigneu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secară met een snel genomen vrije trap. Przyziółkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moigneu de bal. Moigneu geeft een hoge lob. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Siemian geeft de bal voor. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doucet geeft een hoge lob. Ursulescu kopt de bal weg. Secară met een sublieme pass. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een hoge lob. Secară kopt de bal weg. Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 72%, Skorpio30 28%.
The Privateer Bands - Skorpio30 0:1

52e minuut.
Moigneu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Przyziółkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navalpotro de bal. Navalpotro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Campos de bal. Navalpotro rent richting de bal. Navalpotro passt de bal met de wreef. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fucheng geeft een hoge lob. Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Açan rent richting de bal. Navalpotro verovert de bal door een tackle van achteren. Navalpotro schiet op doel. Rojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Siemian geeft een hoge lob. Inworp. Visegrádi met de inworp. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navalpotro is nu in balbezit. Navalpotro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - Skorpio30 0:2

85e minuut.
Tekelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Moigneu is nu in balbezit. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Navalpotro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Açan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 68%, Skorpio30 32%.
The Privateer Bands - Skorpio30 0:2