Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Minune Dinamo Dr. Taberei
2 4 d Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 22.3
formidable Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Siminică controleert de bal met de borst. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 1:0

14e minuut.
Prinsier geeft een lange en hoge pass. Kinkladze met een sublieme pass. Waldschrath heeft problemen om de bal te vangen. Prinsier rent richting de bal. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 2:0

16e minuut.
Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath speelt de bal door. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus geeft een hoge lob. Waldschrath springt en kopt de bal. Condruţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 3:0

20e minuut.
Trybus is nu in balbezit. Trybus met een sublieme pass. Prinsier probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 4:0

21e minuut.
Kinkladze met een snelle inworp. Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura geeft de bal voor. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexandru probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trybus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 5:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinkladze met een snelle inworp. Bašura geeft een hoge lob. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier rent richting de bal. Prinsier passt de bal in één keer door. Daar is Waldschrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath schiet op doel. Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kinkladze probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath passt de bal met de wreef. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klepczarek speelt de bal door. Trybus heeft problemen om de bal te vangen. Trybus geeft een hoge lob. Waldschrath springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bašura probeert naar een medespeler te passen. Trybus geeft een hoge lob. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 6:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Siminică de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trybus neemt de hoekschop. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ostaşu met een sublieme pass. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus geeft de bal voor. Daar is Siminică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kinkladze zal de hoekschop nemen. Ionele onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trybus zal de hoekschop nemen. Waldschrath springt en kopt de bal. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 21%, Dinamo Dr. Taberei 79%.
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 7:0

51e minuut.
Waldschrath rent richting de bal. Prinsier is nu in balbezit. Waldschrath is nu in balbezit. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 8:0

53e minuut.
Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath met een sublieme pass. Daar is Prinsier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinsier schiet op doel. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 9:0

54e minuut.
Siminică geeft een lange en hoge pass. Trybus kopt de bal weg. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 10:0

62e minuut.
Kinkladze geeft een hoge lob. Alexandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 11:0

66e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus geeft de bal voor. Prinsier kopt de bal weg. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Măcriş geeft de bal voor. Inworp. Kinkladze met een snelle inworp. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 12:0

76e minuut.
Prinsier passt de bal zonder na te denken. Kinkladze speelt de bal door. Trybus rent richting de bal. Trybus geeft de bal voor. Waldschrath is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 13:0

79e minuut.
Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze geeft de bal voor. Daar is Waldschrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kinkladze verovert de bal door een tackle van achteren. Kinkladze speelt de bal door. Waldschrath speelt de bal door. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ionele onderschept slim de pass. Klepczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczarek probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 27%, Dinamo Dr. Taberei 73%.
FC Minune - Dinamo Dr. Taberei 14:0