Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dr. Taberei FC Minune
Normal Tactiek 2 4 d
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Trybus geeft een hoge lob. Alexandru kopt de bal weg. Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft een lange en hoge pass. Waldschrath maakt een snoekduik en kopt de bal. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kinkladze heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze geeft een hoge lob. Waldschrath kopt de bal weg. Prinsier rent richting de bal. Prinsier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:1

4e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ionele de bal. Waldschrath onderschept slim de pass. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexandru is nu in balbezit. Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath geeft een lange en hoge pass. Prinsier rent richting de bal. Prinsier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:2

8e minuut.
Prinsier passt de bal zonder na te denken. Trybus geeft een lange en hoge pass. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath schiet op doel. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Trybus passt de bal zonder na te denken. Prinsier is nu in balbezit. Alexandru met een sublieme pass. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Alexandru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trybus met de inworp. Daar is Prinsier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinsier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft een lange en hoge pass. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek geeft de bal voor. Prinsier kopt de bal weg. Waldschrath heeft problemen om de bal te vangen. Waldschrath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:3

26e minuut.
Ostaşu passt de bal zonder na te denken. Prinsier rent richting de bal. Prinsier probeert naar een medespeler te passen. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath schiet op doel. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:4

31e minuut.
Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze geeft een hoge lob. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Prinsier rent richting de bal. Prinsier geeft een hoge lob. Daar is Siminică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alexandru geeft een lange en hoge pass. Trybus rent richting de bal. Trybus met een sublieme pass. Klungelig pakt Prinsier de bal. Prinsier draait met de bal, schiet en ... Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Waldschrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinsier is nu in balbezit. Waldschrath is nu in balbezit. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinsier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trybus met de inworp. Bašura speelt de bal door. Trybus geeft de bal voor. Waldschrath krijgt zijn hoofd ertegen. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 84%, FC Minune 16%.
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:5

47e minuut.
Prinsier is nu in balbezit. Prinsier geeft een hoge lob. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:6

51e minuut.
Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Treanor is nu in balbezit. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kinkladze geeft een hoge lob. Alexandru rent richting de bal. Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:7

67e minuut.
Prinsier rent richting de bal. Bašura probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze speelt de bal door. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Siminică onderschept slim de pass. Siminică geeft een hoge lob. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. Prinsier kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klepczarek passt de bal in één keer door. Trybus geeft de bal voor. Waldschrath kan de bal niet met de borst controleren. Prinsier rent richting de bal. Prinsier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kinkladze met een snelle inworp. Bašura is nu in balbezit. Bašura geeft een lange en hoge pass. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:8

87e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus geeft een lange en hoge pass. Daar is Waldschrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldschrath schiet op doel. Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Bašura geeft een hoge lob. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dr. Taberei 76%, FC Minune 24%.
Dinamo Dr. Taberei - FC Minune 0:9