Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo SmashinG DevilS
tct-d Tactiek Devils
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:1

4e minuut.
Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Siniutis met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Olivia kopt de bal weg. Ołówek met een sublieme pass. Fiorese kan de bal niet met de borst controleren. Haleli is nu in balbezit. Haleli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç geeft een hoge lob. Mirea rent richting de bal. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:2

15e minuut.
Kotucz geeft de bal voor. Haleli kopt de bal weg. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fiorese passt de bal in één keer door. Rosenkrantz met een sublieme pass. Clercq rent richting de bal. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea draait met de bal, schiet en ... Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Olivia met een sublieme pass. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ołówek met een harde bal richting middenveld. Olivia kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Silfverstolpe met een sublieme pass. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu met een sublieme pass. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Silfverstolpe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parlane komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dalea kopt de bal weg. Siniutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea schiet op doel. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:3

32e minuut.
Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz geeft de bal voor. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:4

34e minuut.
Dalea passt de bal in één keer door. Olivia rent richting de bal. Olivia probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Olivia passt de bal zonder na te denken. Parlane heeft problemen om de bal te vangen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 69%, SmashinG DevilS 31%.
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:5

46e minuut.
Haleli passt de bal met de wreef. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs geeft een hoge lob. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:6

52e minuut.
Tokuç geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu geeft de bal voor. Kotucz kopt de bal weg. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Doeltrap. Buzea komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Haleli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haleli passt de bal in één keer door. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs geeft de bal voor. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Parlane is nu in balbezit. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:7

65e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan is nu in balbezit. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Kotucz geeft de bal voor. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:8

71e minuut.
Bătrânu speelt de bal door. Haleli is nu in balbezit. Sălăgeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sălăgeanu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs met een sublieme pass. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Siniutis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:9

81e minuut.
Inworp. Dalea met een snelle inworp. Olivia met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft de bal voor. Ołówek bokst de bal weg.

84e minuut.
Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia met een sublieme pass. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:10

85e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Van Asselberghs rent richting de bal. Sălăgeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sălăgeanu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivia geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tsiblidis de bal onder controle te krijgen. Haleli is nu in balbezit. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:11

90e minuut.
Bătrânu speelt de bal door. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs met een sublieme pass. Haleli rent richting de bal. Haleli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 72%, SmashinG DevilS 28%.
FC Dynamo - SmashinG DevilS 0:11