Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmashinG DevilS FC Dynamo
Devils Tactiek tct-d
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.9 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Siniutis onderschept slim de pass. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tokuç geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ros de bal onder controle te krijgen. Mirea kopt de bal weg. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haleli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 1:0

20e minuut.
Rosenkrantz is nu in balbezit. Tokuç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ros. Ros krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodorescu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Haleli de bal. Sălăgeanu rent richting de bal. Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Haleli draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 2:0

31e minuut.
Mirea schiet op doel. Sălăgeanu kopt de bal weg. Siniutis probeert de bal aan de voet te houden. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... Knitel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 3:0

37e minuut.
Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq is nu in balbezit. Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 4:0

42e minuut.
Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs geeft de bal voor. Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 39%, FC Dynamo 61%.
SmashinG DevilS - FC Dynamo 4:0

46e minuut.
Ołówek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq passt de bal zonder na te denken. Haleli is nu in balbezit. Haleli schiet op doel. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 5:0

49e minuut.
Kotucz geeft de bal voor. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 6:0

55e minuut.
Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia geeft een hoge lob. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 7:0

61e minuut.
Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia geeft een lange en hoge pass. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Siniutis onderschept slim de pass. Olivia rent richting de bal. Olivia speelt de bal door. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Haleli is nu in balbezit. Haleli passt de bal zonder na te denken. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Siniutis rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea passt de bal met de wreef. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Ołówek bokst de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 8:0

89e minuut.
Monteagudo rent richting de bal. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia rent richting de bal. Olivia passt de bal zonder na te denken. Haleli is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Haleli rent richting de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Dynamo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 47%, FC Dynamo 53%.
SmashinG DevilS - FC Dynamo 9:0