Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Andromeda Constanta
criss Tactiek 352
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 48.6
outstanding Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou passt de bal zonder na te denken. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna is nu in balbezit. Reyna geeft de bal voor. Sopârlă springt en kopt de bal. Migliore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Andromeda Constanta 1:0

7e minuut.
Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxford rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Migliore bokst de bal weg.

8e minuut.
Riou rent richting de bal. Riou met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrzyński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pouget zal de hoekschop nemen. Sopârlă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dameno is nu in balbezit. Dameno passt de bal met de wreef. Sopârlă is nu in balbezit. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santoso kopt de bal weg. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Helm de bal. Helm schiet op doel. Migliore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Deon passt de bal in één keer door. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Dameno verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzyński. Sopârlă raakt geblesseerd tijdens het duel. Riou komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Deon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salomônico de bal. Salomônico passt de bal met de wreef. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget onderschept slim de pass. Pouget passt de bal in één keer door. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sanko rent richting de bal. Sanko passt de bal zonder na te denken. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Gamm speelt de bal door. Alessandro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă passt de bal met de wreef. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso is nu in balbezit. Helm onderschept slim de pass. Helm draait met de bal, schiet en ... Migliore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Andromeda Constanta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 41%, Andromeda Constanta 59%.
FC Arges 1953 - Andromeda Constanta 2:0

48e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Santoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santoso krijgt een gele kaart. Sopârlă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reyna neemt de penalty, wat een uithaal! Migliore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Andromeda Constanta 3:0

59e minuut.
Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget passt de bal met de wreef. Oxford is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pouget geeft een lange en hoge pass. Pillon is nu in balbezit. Deon verovert de bal door een tackle van achteren. Deon geeft een lange en hoge pass. Sopârlă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dameno passt de bal met de wreef. Zhengyuan is nu in balbezit. Met opzet legt Deon zijn tegenspeler op de grond. Deon krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pérez Checa geeft een hoge lob. Helm is nu in balbezit. Riou met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 51%, Andromeda Constanta 49%.
FC Arges 1953 - Andromeda Constanta 3:0