Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmashinG DevilS FC Arges 1953
Devils Tactiek criss
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. Olivia rent richting de bal. Olivia speelt de bal door. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea geeft een hoge lob. Haleli rent richting de bal. Haleli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Moţoc onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Deon rent richting de bal. Deon geeft een hoge lob. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Ştrudel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - FC Arges 1953 0:1

20e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Pouget schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olivia raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haleli springt en kopt de bal. Alessandro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SmashinG DevilS - FC Arges 1953 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 42%, FC Arges 1953 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SmashinG DevilS - FC Arges 1953 1:1

47e minuut.
Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silfverstolpe is nu in balbezit. Riou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silfverstolpe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Silfverstolpe kan niet meer verder spelen. Parlane komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Theodorescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Olivia geeft een hoge lob. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs geeft de bal voor. Klungelig pakt Haleli de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tokuç geeft een hoge lob. Haleli rent richting de bal. Haleli passt de bal zonder na te denken. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 35%, FC Arges 1953 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SmashinG DevilS - FC Arges 1953 1:1