Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta FC Dynamo
352 Tactiek tct-d
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen average


5e minuut.
Sivertsen heeft problemen om de bal te vangen. Sivertsen geeft een hoge lob. Fiorese kopt de bal weg. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Trikoupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikoupis passt de bal met de wreef. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet geeft een hoge lob. Sanko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ruiz de Lopera probeert naar een medespeler te passen. Sanko probeert de bal met de borst te controleren. Clercq rent richting de bal. Sanko onderschept slim de pass. Sanko schiet op doel. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pontet rent richting de bal. Pontet passt de bal met de wreef. Trikoupis rent richting de bal. Trikoupis geeft de bal voor. Sanko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cattonaro passt de bal zonder na te denken. Stutz speelt de bal door. Ruiz de Lopera is nu in balbezit. Pontet verovert de bal door een tackle van achteren. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen passt de bal in één keer door. Sanko rent richting de bal. Sanko draait met de bal, schiet en ... Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - FC Dynamo 1:0

38e minuut.
Sanko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ghiugan neemt vlug de vrije trap. Monteagudo kopt de bal weg. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Siniutis passt de bal met de wreef. Comuzzo geeft een hoge lob. Cattonaro kopt de bal weg. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko passt de bal zonder na te denken. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Ołówek bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 39%, FC Dynamo 61%.
Andromeda Constanta - FC Dynamo 1:0

46e minuut.
Buzea komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Comuzzo geeft een hoge lob. Sanko is nu in balbezit. Sanko geeft een hoge lob. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - FC Dynamo 2:0

65e minuut.
Tsiblidis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tsiblidis heeft problemen om de bal te vangen. Clercq is nu in balbezit. Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen passt de bal met de wreef. Comuzzo geeft een hoge lob. Ołówek bokst de bal weg. Klungelig pakt Pontet de bal. Pontet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - FC Dynamo 3:0

69e minuut.
Skrzyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Cattonaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - FC Dynamo 4:0

71e minuut.
Ruiz de Lopera probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - FC Dynamo 5:0

73e minuut.
Sivertsen passt de bal zonder na te denken. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiblidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanko raakt geblesseerd tijdens het duel. Comuzzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fiorese speelt de bal door. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 31%, FC Dynamo 69%.
Andromeda Constanta - FC Dynamo 5:0