Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Andromeda Constanta
tct-d Tactiek 352
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Siniutis geeft een hoge lob. Trikoupis heeft problemen om de bal te vangen. Trikoupis passt de bal zonder na te denken. Dameno geeft de bal voor. Zhengyuan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oxford verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Doradca met een snelle inworp. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pillon is nu in balbezit. Pillon geeft een hoge lob. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 0:1

8e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea passt de bal in één keer door. Salomônico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Santoso kopt de bal weg. Sanko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doradca. Doradca krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trikoupis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sanko de bal. Sanko passt de bal in één keer door. Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Knitel bokst de bal weg. Zhengyuan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 0:2

22e minuut.
Santoso verovert de bal door een tackle van achteren. Santoso passt de bal met de wreef. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 1:2

22e minuut.
Gamm met een sublieme pass. Sanko heeft problemen om de bal te vangen. Sanko passt de bal zonder na te denken. Trikoupis rent richting de bal. Trikoupis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Salomônico bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomônico passt de bal zonder na te denken. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 1:3

36e minuut.
Santoso passt de bal zonder na te denken. Pillon is nu in balbezit. Pillon passt de bal in één keer door. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Migliore trapt de bal weg van het doel. Pillon kopt de bal weg. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan schiet op doel. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 1:4

39e minuut.
Tsiblidis speelt de bal door. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Salomônico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salomônico krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pillon probeert naar een medespeler te passen. Zhengyuan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiugan. Zhengyuan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zhengyuan kan niet meer verder spelen. Sivertsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 52%, Andromeda Constanta 48%.
FC Dynamo - Andromeda Constanta 1:4

47e minuut.
Trikoupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikoupis passt de bal met de wreef. Sanko rent richting de bal. Gamm rent richting de bal. Gamm draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siniutis is nu in balbezit. Sanko onderschept slim de pass. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 1:5

50e minuut.
Trikoupis met de inworp. Ghiugan is nu in balbezit. Gamm onderschept slim de pass. Gamm geeft een hoge lob. Sălăgeanu controleert de bal met de borst. Knitel bokst de bal weg.

53e minuut.
Trikoupis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siniutis. Trikoupis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dameno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniutis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siniutis krijgt een gele kaart. Sanko raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamm zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca geeft de bal voor. Oxford rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doradca zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buzea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 2:5

62e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salomônico. Ros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiorese komt bij de bal en schiet. Oxford probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 3:5

64e minuut.
Sălăgeanu geeft de bal voor. Trikoupis kopt de bal weg. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 3:6

78e minuut.
Doradca met de inworp. Ghiugan met een sublieme pass. Buzea rent richting de bal. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Sanko de bal. Siniutis met een sublieme pass. Oxford speelt de bal door. Trikoupis rent richting de bal. Trikoupis geeft een lange en hoge pass. Knitel bokst de bal weg. Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Andromeda Constanta 3:7

82e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Pillon probeert naar een medespeler te passen. Sivertsen is nu in balbezit. Sivertsen haalt uit met een fantastische trap. Knitel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 55%, Andromeda Constanta 45%.
FC Dynamo - Andromeda Constanta 3:7