Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc NewFashion Athletico Braila
Normal Tactiek Ramsey 2 front
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Klungelig pakt Perianu de bal. Holak met een sublieme pass. Wierzycki heeft problemen om de bal te vangen. Wierzycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Breahna kopt de bal weg. Daar is Perianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Breahna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:1

7e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Holak verovert de bal door een tackle van achteren. Holak passt de bal zonder na te denken. Grucelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grucelák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Major kopt de bal weg. Wierzycki probeert de bal met de borst te controleren. Goga begaat een overtreding. Goga krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Holak is nu in balbezit. Holak geeft een hoge lob. Breahna rent richting de bal. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:2

21e minuut.
James is nu in balbezit. James geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Grucelák verovert de bal door een tackle van achteren. Grucelák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:3

25e minuut.
Major rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perianu. Major raakt geblesseerd tijdens het duel. James met een snel genomen vrije trap. Wierzycki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Breahna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grucelák is nu in balbezit. Grucelák draait met de bal, schiet en ... Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:4

28e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Holak verovert de bal door een tackle van achteren. Holak met een sublieme pass. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holak met een snelle inworp. Major geeft een hoge lob. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:5

30e minuut.
Nicula speelt de bal door. Perianu heeft problemen om de bal te vangen. Grucelák verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Breahna met een harde bal richting middenveld. James kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Holak onderschept slim de pass. Holak probeert naar een medespeler te passen. Grucelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grucelák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:6

38e minuut.
Breahna geeft een lange en hoge pass. Holak rent richting de bal. Holak passt de bal in één keer door. Grucelák rent richting de bal. Grucelák draait met de bal, schiet en ... Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Major kan de bal niet met de borst controleren. Major speelt de bal door. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grucelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grucelák haalt uit met een fantastische trap. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 77%, Athletico Braila 23%.
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:6

53e minuut.
Duțulescu rent richting de bal. Grucelák onderschept slim de pass. Grucelák probeert naar een medespeler te passen. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:7

56e minuut.
Sima trapt de bal weg. Inworp. Holak met een snelle inworp. Major rent richting de bal. Major geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Holak geeft een lange en hoge pass. Grucelák kopt de bal weg. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
James verovert de bal door een tackle van achteren. James geeft een lange en hoge pass. Goga kopt de bal weg. Daar is Major, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major geeft een hoge lob. Sima bokst de bal weg.

62e minuut.
Holak geeft de bal voor. Wierzycki kopt de bal weg. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Major rent richting de bal. Major geeft een hoge lob. Sima bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major onderschept slim de pass. Major passt de bal in één keer door. Grucelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grucelák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Goga heeft problemen om de bal te vangen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş passt de bal met de wreef. Grucelák rent richting de bal. Grucelák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Holak kopt de bal weg. Wierzycki heeft problemen om de bal te vangen. Grucelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wierzycki schiet op doel. Sima speelt de bal door. James is nu in balbezit. James geeft de bal voor. Grucelák maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Grucelák draait met de bal, schiet en ... Sima probeert naar een medespeler te passen. Holak kopt de bal weg. Grucelák rent richting de bal. Grucelák schiet op doel. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holak neemt de hoekschop. Wierzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:8

81e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Grucelák onderschept slim de pass. Grucelák passt de bal zonder na te denken. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:9

82e minuut.
Goga is nu in balbezit. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki passt de bal in één keer door. Grucelák rent richting de bal. Grucelák haalt uit met een fantastische trap. Sima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James met een snelle inworp. Major met een sublieme pass. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wipper rent richting de bal. Wipper geeft de bal voor. James met een sublieme pass. Klungelig pakt Grucelák de bal. Grucelák schiet op doel. Sima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 71%, Athletico Braila 29%.
Fc NewFashion - Athletico Braila 0:10