Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4362
GCL Positive Stuff
Sweep Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu geeft de bal voor. Novac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mitrana met een sublieme pass. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota passt de bal zonder na te denken. Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Positive Stuff 1:0

21e minuut.
Mitrana met een sublieme pass. Calota is nu in balbezit. Calota passt de bal in één keer door. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Doeltrap. Bumbescu trapt de bal weg van het doel. Cacoveanu kopt de bal weg. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel. Achim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău geeft de bal voor. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mitrana speelt de bal door. Capota rent richting de bal. Capota passt de bal zonder na te denken. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Marinescu is nu in balbezit. Marinescu passt de bal met de wreef. Capota rent richting de bal. Novac is nu in balbezit. Novac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marinescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş is nu in balbezit. Capota onderschept slim de pass. Capota geeft een hoge lob. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Positive Stuff 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 17%, Positive Stuff 83%.
GCL - Positive Stuff 2:0

49e minuut.
Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac passt de bal in één keer door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Positive Stuff 3:0

55e minuut.
Novac probeert de bal aan de voet te houden. Mitrana rent richting de bal. Mitrana passt de bal met de wreef. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Gurău de bal. Gurău geeft de bal voor. Novac is nu in balbezit. Novac geeft de bal voor. Capota rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Positive Stuff 4:0

63e minuut.
Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Positive Stuff 5:0

64e minuut.
Cotenescu passt de bal met de wreef. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu met een sublieme pass. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota geeft de bal voor. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Novac maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calota zal de hoekschop nemen. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Calota rent richting de bal. Calota geeft een lange en hoge pass. Novac is nu in balbezit. Novac draait met de bal, schiet en ... Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Calota passt de bal zonder na te denken. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal in één keer door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Achim trapt de bal weg. Doščić rent richting de bal. Cotenescu is nu in balbezit. Doščić verovert de bal door een tackle van achteren. Doščić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 20%, Positive Stuff 80%.
GCL - Positive Stuff 5:0