Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo FC Arges 1953
tct-d Tactiek criss
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.6 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Fiorese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan passt de bal met de wreef. Ros rent richting de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moţoc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Helm passt de bal zonder na te denken. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ołówek trapt de bal weg. Riou kopt de bal weg. Helm rent richting de bal. Helm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Doradca de bal. Deon is nu in balbezit. Doradca maakt een afschuwelijke overtreding. Doradca krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna geeft een hoge lob. Helm heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu speelt de bal door. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft de bal voor. Sopârlă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Helm geeft de bal voor. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deon zal de hoekschop nemen. Sopârlă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 44%, FC Arges 1953 56%.
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:1

47e minuut.
Deon geeft een lange en hoge pass. Sopârlă kopt de bal weg. Helm rent richting de bal. Helm draait met de bal, schiet en ... Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă passt de bal met de wreef. Helm is nu in balbezit. Helm draait met de bal, schiet en ... Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:2

51e minuut.
Ruiz de Lopera geeft een lange en hoge pass. Deon speelt de bal door. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Helm de bal. Helm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Clercq rent richting de bal. Riou maakt een afschuwelijke overtreding. Clercq is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clercq met een snel genomen vrije trap. Alessandro met een sublieme pass. Daar is Clercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Ołówek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pérez Checa onderschept slim de pass. Pérez Checa geeft de bal voor. Daar is Clercq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:3

69e minuut.
Tsiblidis heeft problemen om de bal te vangen. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiblidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsiblidis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zevallos geeft een hoge lob. Helm is nu in balbezit. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon geeft de bal voor. Clercq kopt de bal weg. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pérez Checa onderschept slim de pass. Pérez Checa geeft een hoge lob. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:4

88e minuut.
Pouget verovert de bal door een tackle van achteren. Pouget passt de bal zonder na te denken. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 52%, FC Arges 1953 48%.
FC Dynamo - FC Arges 1953 0:5