Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 FC Dynamo
criss Tactiek tct-d
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
29 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 40.6
outstanding Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm maakt een afschuwelijke overtreding. Helm krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pouget is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sălăgeanu. Pouget is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pouget met een snel genomen vrije trap. Sopârlă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riou passt de bal in één keer door. Pouget rent richting de bal. Pouget probeert naar een medespeler te passen. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deon met een snel genomen vrije trap. Sopârlă springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 1:0

17e minuut.
Fiorese rent richting de bal. Fiorese passt de bal in één keer door. Sălăgeanu controleert de bal met de borst. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă met een sublieme pass. Riou speelt de bal door. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Riou rent richting de bal. Riou passt de bal in één keer door. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sopârlă de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 2:0

28e minuut.
Fiorese speelt de bal door. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Szczoczarz passt de bal in één keer door. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Alessandro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fiorese rent richting de bal. Pouget onderschept slim de pass. Pouget geeft een hoge lob. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pouget met de inworp. Reyna rent richting de bal. Ghiugan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Riou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Riou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deon rent richting de bal. Deon geeft een hoge lob. Sopârlă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Knitel met een harde bal richting middenveld. Deon kopt de bal weg. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rosenkrantz met een sublieme pass. Deon is nu in balbezit. Deon speelt de bal door. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel. Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 37%, FC Dynamo 63%.
FC Arges 1953 - FC Dynamo 2:0

46e minuut.
Ołówek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rosenkrantz met een sublieme pass. Buzea rent richting de bal. Buzea passt de bal in één keer door. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel. Alessandro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Ozera komt het veld opgelopen. Ros komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Siniutis verovert de bal door een tackle van achteren. Siniutis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zevallos de bal. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Deon passt de bal zonder na te denken. Helm rent richting de bal. Met opzet legt Clercq zijn tegenspeler op de grond. Clercq krijgt een gele kaart. Helm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ozera is nu in balbezit. Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 3:0

60e minuut.
Daar is Pouget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouget met een sublieme pass. Riou met een sublieme pass. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ołówek bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deon met een snelle inworp. Helm probeert naar een medespeler te passen. Riou is nu in balbezit. Riou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 4:0

63e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Riou verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă rent richting de bal. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 5:0

68e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado speelt de bal door. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 6:0

70e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Pouget geeft de bal voor. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 7:0

75e minuut.
Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 8:0

78e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Ozera is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Reyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft de bal voor. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 9:0

85e minuut.
Fiorese passt de bal in één keer door. Ghiugan probeert de bal met de borst te controleren. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - FC Dynamo 10:0

90e minuut.
Ros probeert de bal met de borst te controleren. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft de bal voor. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 47%, FC Dynamo 53%.
FC Arges 1953 - FC Dynamo 10:0