Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmashinG DevilS Andromeda Constanta
Devils Tactiek 352
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Mirea met een sublieme pass. Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Olivia geeft een hoge lob. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs passt de bal in één keer door. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tokuç rent richting de bal. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Migliore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Andromeda Constanta 1:0

13e minuut.
Dalea geeft de bal voor. Haleli kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrzyński de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mirea kopt de bal weg. Haleli is nu in balbezit. Comuzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comuzzo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs met een sublieme pass. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. Migliore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Asselberghs zal de hoekschop nemen. Santoso heeft problemen om de bal te vangen. Olivia met een sublieme pass. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Stutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stutz geeft een hoge lob. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trikoupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikoupis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Sanko rent richting de bal. Sanko passt de bal met de wreef. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dalea passt de bal zonder na te denken. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oxford krijgt een gele kaart. Haleli raakt geblesseerd tijdens het duel. Parlane komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 46%, Andromeda Constanta 54%.
SmashinG DevilS - Andromeda Constanta 1:0

64e minuut.
Stutz met een sublieme pass. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Haleli speelt de bal door. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal in één keer door. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Migliore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Andromeda Constanta 2:0

67e minuut.
Santoso passt de bal zonder na te denken. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro passt de bal zonder na te denken. Sivertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kotucz rent richting de bal. Cattonaro begaat een overtreding. Kotucz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bătrânu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Skrzyński de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Migliore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Andromeda Constanta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 42%, Andromeda Constanta 58%.
SmashinG DevilS - Andromeda Constanta 3:0