Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta SmashinG DevilS
352 Tactiek Devils
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


11e minuut.
Salomônico passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cohen. Cohen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Santoso passt de bal met de wreef. Daar is Oxford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haleli onderschept slim de pass. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - SmashinG DevilS 0:1

19e minuut.
Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santoso. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santoso geeft de bal voor. Dalea met een snel genomen vrije trap. Haleli is nu in balbezit. Migliore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haleli is nu in balbezit. Haleli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - SmashinG DevilS 0:2

32e minuut.
Gamm probeert naar een medespeler te passen. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Migliore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanko de bal onder controle te krijgen. Mirea is nu in balbezit. Mirea met een sublieme pass. Haleli is nu in balbezit. Haleli schiet op doel. Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dameno rent richting de bal. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu speelt de bal door. Haleli is nu in balbezit. Haleli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Salomônico kopt de bal weg. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 62%, SmashinG DevilS 38%.
Andromeda Constanta - SmashinG DevilS 0:2

62e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Pillon rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pillon zal de hoekschop nemen. Sanko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu passt de bal in één keer door. Haleli rent richting de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Santoso geeft de bal voor. Kotucz kopt de bal weg. Theodorescu met een sublieme pass. Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Olivia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Theodorescu passt de bal in één keer door. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński geeft een hoge lob. Haleli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - SmashinG DevilS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 57%, SmashinG DevilS 43%.
Andromeda Constanta - SmashinG DevilS 0:3