Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4964
GCL Fc NewFashion
Sweep Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac probeert naar een medespeler te passen. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Duțulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana onderschept slim de pass. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 1:0

7e minuut.
Cacoveanu met een sublieme pass. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Novac de bal. Novac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal met de wreef. Novac is nu in balbezit. Novac haalt uit met een fantastische trap. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 2:0

12e minuut.
Mitrana speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota passt de bal in één keer door. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gaidoş probeert de bal aan de voet te houden. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana met een sublieme pass. Novac rent richting de bal. Novac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana speelt de bal door. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota haalt uit met een fantastische trap. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Novac is nu in balbezit. Novac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana probeert naar een medespeler te passen. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap. Sima bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 16%, Fc NewFashion 84%.
GCL - Fc NewFashion 3:0

51e minuut.
Marinescu geeft de bal voor. Goga kopt de bal weg. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Breahna de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sima probeert naar een medespeler te passen. Mitrana kopt de bal weg. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 4:0

62e minuut.
Nicula probeert de bal met de borst te controleren. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana passt de bal met de wreef. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sima met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 5:0

66e minuut.
Cacoveanu speelt de bal door. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu met een sublieme pass. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel. Sima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 6:0

73e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft een hoge lob. Gămălie speelt de bal door. Capota rent richting de bal. Capota met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marinescu met een sublieme pass. Novac probeert naar een medespeler te passen. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 7:0

77e minuut.
Nicula rent richting de bal. Nicula passt de bal met de wreef. Tobescu probeert de bal aan de voet te houden. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ... Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Fc NewFashion 8:0

80e minuut.
Marinescu met een sublieme pass. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitrana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Goga heeft problemen om de bal te vangen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft een hoge lob. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 22%, Fc NewFashion 78%.
GCL - Fc NewFashion 8:0