Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Braila Positive Stuff
Ramsey 2 front Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


13e minuut.
James geeft een hoge lob. Placykiewicz is nu in balbezit. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 1:0

24e minuut.
Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Holak met de inworp. James geeft de bal voor. Placykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Holak heeft problemen om de bal te vangen. Holak speelt de bal door. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 2:0

32e minuut.
Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski speelt de bal door. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 3:0

33e minuut.
Bumbescu geeft de bal voor. Inworp. Brzoskowski met een snelle inworp. James geeft de bal voor. Wierzycki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van de Vonder verovert de bal door een tackle van achteren. James is nu in balbezit. James passt de bal zonder na te denken. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Achim trapt de bal weg van het doel. Brzoskowski geeft de bal voor. Placykiewicz rent richting de bal. Placykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 4:0

37e minuut.
Săvoiu probeert naar een medespeler te passen. Sichitiu heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 5:0

42e minuut.
Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki geeft een lange en hoge pass. Placykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Placykiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 6:0

44e minuut.
Wierzycki schiet op doel. Ştrudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brzoskowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wierzycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ştrudel rent richting de bal. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 7:0

45e minuut.
Sichitiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş rent richting de bal. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 30%, Positive Stuff 70%.
Athletico Braila - Positive Stuff 7:0

46e minuut.
Wierzycki passt de bal met de wreef. Van de Vonder rent richting de bal. Holak speelt de bal door. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Achim bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzoskowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wierzycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 8:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. James met een sublieme pass. Klungelig pakt Placykiewicz de bal. Placykiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 9:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzoskowski met de inworp. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft een hoge lob. Wierzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brzoskowski heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu rent richting de bal. Brzoskowski maakt een afschuwelijke overtreding. Brzoskowski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak geeft de bal voor. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 10:0

64e minuut.
Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski passt de bal in één keer door. Holak geeft een hoge lob. Placykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Placykiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 11:0

68e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James speelt de bal door. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Ochocki speelt de bal door. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
James is nu in balbezit. James geeft een lange en hoge pass. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brzoskowski geeft een hoge lob. Cotenescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski geeft een hoge lob. Bumbescu probeert de bal met de borst te controleren. Placykiewicz rent richting de bal. Placykiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kełkowiecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Bălică de bal. Placykiewicz rent richting de bal. Placykiewicz schiet op doel. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Positive Stuff 12:0

80e minuut.
Sichitiu heeft problemen om de bal te vangen. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş rent richting de bal. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki schiet op doel. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Placykiewicz draait met de bal, schiet en ... Ştrudel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Placykiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brzoskowski heeft problemen om de bal te vangen. Brzoskowski geeft de bal voor. Ştrudel kopt de bal weg. Placykiewicz rent richting de bal. Placykiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
James verovert de bal door een tackle van achteren. James speelt de bal door. Brzoskowski speelt de bal door. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 21%, Positive Stuff 79%.
Athletico Braila - Positive Stuff 12:0