Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Positive Stuff Athletico Braila
Normal Tactiek Ramsey 2 front
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 28.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


12e minuut.
Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca met een sublieme pass. Jaton is nu in balbezit. Jaton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bumbescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Athletico Braila 0:1

15e minuut.
Sułowski kopt de bal weg. Jaton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chirmuş. Jaton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaton komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Athletico Braila 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaca met de inworp. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boloboc kopt de bal weg. Skupień probeert de bal met de borst te controleren. Ştrudel is nu in balbezit. Skupień onderschept slim de pass. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 74%, Athletico Braila 26%.
Positive Stuff - Athletico Braila 0:2

50e minuut.
Wipper onderschept slim de pass. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft een hoge lob. Chirmuş controleert de bal met de borst. Chirmuş haalt uit met een fantastische trap. Negrizzolo bokst de bal weg.

51e minuut.
Sułowski heeft problemen om de bal te vangen. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski begaat een overtreding. Sułowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Chirmuş de bal. Gaca rent richting de bal. Gaca passt de bal zonder na te denken. Skupień rent richting de bal. Jaton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sułowski geeft de bal voor. Daar is Skupień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălică rent richting de bal. Skupień onderschept slim de pass. Skupień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pawłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brzoskowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Paharnicu probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaton de bal. Jaton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Athletico Braila 0:3

78e minuut.
Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu passt de bal met de wreef. Bălică rent richting de bal. Skupień is nu in balbezit. Skupień schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Sułowski de bal. Sichitiu rent richting de bal. Gaca onderschept slim de pass. Gaca probeert naar een medespeler te passen. Brzoskowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Athletico Braila 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 62%, Athletico Braila 38%.
Positive Stuff - Athletico Braila 0:4