Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmashinG DevilS Athletico Braila
Devils Tactiek Ramsey 2 front
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40 gemiddelde waardering 43.7
solide Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


17e minuut.
Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Dalan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalan krijgt een gele kaart. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Haleli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:0

21e minuut.
Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoskowski met een sublieme pass. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia schiet op doel. Ştrudel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:1

34e minuut.
Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski geeft een lange en hoge pass. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:2

42e minuut.
Ochocki met de inworp. Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoskowski geeft een lange en hoge pass. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia draait met de bal, schiet en ... Ştrudel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 50%, Athletico Braila 50%.
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:2

59e minuut.
Theodorescu met een sublieme pass. Dalea geeft de bal voor. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Servranckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Servranckx trapt de bal weg. Mioduszewski kopt de bal weg. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:3

67e minuut.
Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad verovert de bal door een tackle van achteren. Vad geeft de bal voor. Mioduszewski rent richting de bal. Mioduszewski schiet op doel. Ştrudel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Vad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mioduszewski rent richting de bal. Mioduszewski probeert naar een medespeler te passen. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kotucz onderschept slim de pass. Kotucz geeft een lange en hoge pass. Haleli kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dalea geeft een lange en hoge pass. Servranckx probeert wanhopig de bal te grijpen. Noain bereikt de bal nog maar net als eerste. Servranckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Servranckx geeft een lange en hoge pass. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Resines speelt de bal door. Mioduszewski is nu in balbezit. Mioduszewski met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Servranckx met een harde bal richting middenveld. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski passt de bal zonder na te denken. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski passt de bal zonder na te denken. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Ştrudel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 50%, Athletico Braila 50%.
SmashinG DevilS - Athletico Braila 1:3