Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6365
GCL FC Dynamo
Sweep Tactiek tct-d
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Doščić rent richting de bal. Doščić geeft een lange en hoge pass. Novac rent richting de bal. Novac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Dynamo 1:0

10e minuut.
Calota probeert naar een medespeler te passen. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal in één keer door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ghiugan kopt de bal weg. Gurău is nu in balbezit. Gurău passt de bal met de wreef. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ros passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz passt de bal met de wreef. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo draait met de bal, schiet en ... Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GCL - FC Dynamo 1:1

41e minuut.
Doradca is nu in balbezit. Doradca passt de bal zonder na te denken. Doščić speelt de bal door. Klungelig pakt Capota de bal. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Dynamo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 51%, FC Dynamo 49%.
GCL - FC Dynamo 2:1

46e minuut.
Buzea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Buzea de bal onder controle te krijgen. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros geeft de bal voor. Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Doradca passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Calota rent richting de bal. Calota geeft de bal voor. Ruiz de Lopera heeft problemen om de bal te vangen. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Doščić kopt de bal weg. Mitrana geeft een hoge lob. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buzea rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu speelt de bal door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Buzea kopt de bal weg. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GCL - FC Dynamo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 40%, FC Dynamo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GCL - FC Dynamo 2:2