Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo GCL
tct-d Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.8 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Siniutis passt de bal zonder na te denken. Doradca met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. Doradca is nu in balbezit. Doradca passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - GCL 1:0

15e minuut.
Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota passt de bal met de wreef. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft een hoge lob. Capota kopt de bal weg. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Doradca passt de bal zonder na te denken. Buzea rent richting de bal. Doščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Capota met een sublieme pass. Klungelig pakt Marinescu de bal. Fiorese rent richting de bal. Marinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marinescu geeft een lange en hoge pass. Knitel bokst de bal weg.

29e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese passt de bal zonder na te denken. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Doščić is nu in balbezit. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 39%, GCL 61%.
FC Dynamo - GCL 1:0

46e minuut.
Ros komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Ołówek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan maakt een afschuwelijke overtreding. Capota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doščić met een snel genomen vrije trap. Siniutis kopt de bal weg. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dynamo - GCL 1:1

75e minuut.
Gurău passt de bal zonder na te denken. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siniutis. Siniutis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana speelt de bal door. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 53%, GCL 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dynamo - GCL 1:1