Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Positive Stuff Andromeda Constanta
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bălică is nu in balbezit. Cattonaro met een sublieme pass. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:1

5e minuut.
Bălică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Comuzzo de bal. Comuzzo passt de bal zonder na te denken. Sanko is nu in balbezit. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stutz kopt de bal weg. Pontet probeert de bal met de borst te controleren. Sanko rent richting de bal. Sanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:2

6e minuut.
Săvoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sichitiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş is nu in balbezit. Sanko onderschept slim de pass. Sanko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Sanko is nu in balbezit. Sanko passt de bal in één keer door. Cattonaro is nu in balbezit. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Achim trapt de bal weg. Stutz kopt de bal weg. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sivertsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pontet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stutz probeert naar een medespeler te passen. Trikoupis probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Sanko rent richting de bal. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Bălică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet passt de bal zonder na te denken. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:3

19e minuut.
Trikoupis met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko passt de bal in één keer door. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:4

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Achim met een harde bal richting middenveld. Comuzzo kopt de bal weg. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko draait met de bal, schiet en ... Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Trikoupis passt de bal in één keer door. Pontet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanko is nu in balbezit. Sanko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Boloboc de bal. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ştrudel met een harde bal richting middenveld. Trikoupis kopt de bal weg. Pontet is nu in balbezit. Pontet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:5

37e minuut.
Sanko passt de bal met de wreef. Cattonaro speelt de bal door. Pontet is nu in balbezit. Pontet draait met de bal, schiet en ... Achim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sanko passt de bal met de wreef. Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen geeft de bal voor. Pontet is nu in balbezit. Pontet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:6

42e minuut.
Bălică is nu in balbezit. Bălică geeft een hoge lob. Inworp. Trikoupis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trikoupis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet geeft een lange en hoge pass. Paal! Sanko rent richting de bal. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 88%, Andromeda Constanta 12%.
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:7

49e minuut.
Sanko heeft problemen om de bal te vangen. Sanko passt de bal zonder na te denken. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:8

54e minuut.
Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen passt de bal zonder na te denken. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko draait met de bal, schiet en ... Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:9

55e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ştrudel de bal. Sanko is nu in balbezit. Sanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:10

57e minuut.
Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko passt de bal in één keer door. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Pontet rent richting de bal. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Achim bokst de bal weg. Pontet rent richting de bal. Pontet draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stutz passt de bal zonder na te denken. Sivertsen probeert naar een medespeler te passen. Pontet is nu in balbezit. Pontet haalt uit met een fantastische trap. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:11

63e minuut.
Sanko rent richting de bal. Sanko passt de bal in één keer door. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Achim met een harde bal richting middenveld. Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Trikoupis probeert naar een medespeler te passen. Sanko rent richting de bal. Sanko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanko is nu in balbezit. Bumbescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:12

67e minuut.
Cotenescu kan de bal niet met de borst controleren. Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Trikoupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikoupis geeft de bal voor. Daar is Boloboc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo geeft de bal voor. Pontet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trikoupis kopt de bal weg. Pontet rent richting de bal. Pontet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sanko de bal. Sanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu passt de bal met de wreef. Trikoupis is nu in balbezit. Trikoupis geeft een lange en hoge pass. Sanko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:13

76e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Pontet onderschept slim de pass. Pontet met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:14

79e minuut.
Stutz kopt de bal weg. Bumbescu probeert de bal met de borst te controleren. Pontet is nu in balbezit. Pontet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:15

81e minuut.
Sivertsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Cattonaro de bal. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Pontet is nu in balbezit. Pontet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanko de bal onder controle te krijgen. Comuzzo kopt de bal weg. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Cattonaro de bal. Chirmuş is nu in balbezit. Cattonaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cattonaro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Trikoupis kopt de bal weg. Pontet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pontet passt de bal zonder na te denken. Sanko is nu in balbezit. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 85%, Andromeda Constanta 15%.
Positive Stuff - Andromeda Constanta 0:16