Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta Positive Stuff
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chirmuş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pillon met een snelle inworp. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 1:0

8e minuut.
Gamm geeft de bal voor. Bumbescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ştrudel de bal onder controle te krijgen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Gamm is nu in balbezit. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gamm passt de bal zonder na te denken. Sanko rent richting de bal. Sanko passt de bal met de wreef. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Ştrudel rent richting de bal. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko speelt de bal door. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cohen zal de hoekschop nemen. Zhengyuan springt en kopt de bal. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanko is nu in balbezit. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 2:0

18e minuut.
Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan schiet op doel. Ştrudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 3:0

21e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş is nu in balbezit. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een hoge lob. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon draait met de bal, schiet en ... Achim bokst de bal weg.

26e minuut.
Salomônico kopt de bal weg. Cotenescu geeft de bal voor. Dameno probeert naar een medespeler te passen. Sanko heeft problemen om de bal te vangen. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 4:0

30e minuut.
Cohen passt de bal met de wreef. Sanko rent richting de bal. Sanko speelt de bal door. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 5:0

38e minuut.
Boloboc is nu in balbezit. Sanko onderschept slim de pass. Sanko passt de bal met de wreef. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Achim met een harde bal richting middenveld. Salomônico kopt de bal weg. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. Achim bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ştrudel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen met de inworp. Sanko is nu in balbezit. Sanko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 14%, Positive Stuff 86%.
Andromeda Constanta - Positive Stuff 5:0

52e minuut.
Pillon passt de bal zonder na te denken. Zhengyuan rent richting de bal. Bumbescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhengyuan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamm kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Oxford geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Ştrudel met een harde bal richting middenveld. Salomônico kopt de bal weg. Pillon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dameno speelt de bal door. Cohen speelt de bal door. Klungelig pakt Zhengyuan de bal. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 6:0

59e minuut.
Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Gamm rent richting de bal. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamm is nu in balbezit. Gamm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pillon speelt de bal door. Gamm rent richting de bal. Gamm met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş speelt de bal door. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft een hoge lob. Zhengyuan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Pillon rent richting de bal. Pillon geeft een lange en hoge pass. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhengyuan springt en kopt de bal. Achim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zhengyuan de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 7:0

80e minuut.
Gamm speelt de bal door. Bumbescu rent richting de bal. Zhengyuan onderschept slim de pass. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Positive Stuff 8:0

87e minuut.
Skrzyński kopt de bal weg. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş passt de bal zonder na te denken. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon geeft een lange en hoge pass. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 26%, Positive Stuff 74%.
Andromeda Constanta - Positive Stuff 8:0