Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Athletico Braila
tct-d Tactiek Ramsey 2 front
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
40.2 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ghiugan met een sublieme pass. Monteagudo is nu in balbezit. Holak begaat een overtreding. Monteagudo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Monteagudo kan niet meer verder spelen. Buzea komt het veld opgelopen. Clercq met een snel genomen vrije trap. Ros springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Holak kopt de bal weg. Siniutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniutis geeft een lange en hoge pass. Ros is nu in balbezit. Ros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Placykiewicz kopt de bal weg. Wierzycki heeft problemen om de bal te vangen. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Holak zal de hoekschop nemen. Placykiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ołówek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:1

43e minuut.
Major geeft een hoge lob. Placykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz de Lopera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruiz de Lopera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 35%, Athletico Braila 65%.
FC Dynamo - Athletico Braila 0:1

46e minuut.
Grucelák komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Brzoskowski is nu in balbezit. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan passt de bal met de wreef. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ... Servranckx bokst de bal weg.

52e minuut.
Grucelák rent richting de bal. Grucelák passt de bal met de wreef. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kełkowiecki onderschept slim de pass. Kełkowiecki met een sublieme pass. Brzoskowski geeft de bal voor. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grucelák rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grucelák is nu in balbezit. Grucelák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:3

61e minuut.
Brzoskowski passt de bal zonder na te denken. Major rent richting de bal. Major geeft de bal voor. Grucelák is nu in balbezit. Grucelák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Grucelák is nu in balbezit. Grucelák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:4

72e minuut.
Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Grucelák rent richting de bal. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grucelák rent richting de bal. Grucelák haalt uit met een fantastische trap. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sălăgeanu ... Strafschop! Sălăgeanu krijgt een gele kaart. Wierzycki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wierzycki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:5

80e minuut.
Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major passt de bal in één keer door. Grucelák is nu in balbezit. Grucelák draait met de bal, schiet en ... Ołówek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:6

81e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Grucelák rent richting de bal. Grucelák haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:7

83e minuut.
Fiorese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzoskowski. Fiorese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sălăgeanu met een snel genomen vrije trap. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Servranckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tsiblidis geeft een lange en hoge pass. Fiorese heeft problemen om de bal te vangen. Brzoskowski speelt de bal door. Klungelig pakt Grucelák de bal. Grucelák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Ołówek trapt de bal weg van het doel. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sălăgeanu met de inworp. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese geeft de bal voor. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ochocki trapt de bal weg. Holak rent richting de bal. Holak passt de bal zonder na te denken. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Athletico Braila 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 46%, Athletico Braila 54%.
FC Dynamo - Athletico Braila 0:8