Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Braila FC Dynamo
Ramsey 2 front Tactiek tct-d
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Resines bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăgeanu onderschept slim de pass. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 1:0

11e minuut.
Resines bereikt de bal nog maar net als eerste. Resines geeft een lange en hoge pass. Mioduszewski kopt de bal weg. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casaccia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 2:0

14e minuut.
Resines rent richting de bal. Resines passt de bal met de wreef. Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski geeft de bal voor. Wierzycki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 3:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Servranckx trapt de bal weg. Resines kopt de bal weg. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Ołówek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Resines bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorese speelt de bal door. Szczoczarz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fiorese met een snelle inworp. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzoskowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Noain rent richting de bal. Noain geeft een hoge lob. Mioduszewski rent richting de bal. Mioduszewski geeft de bal voor. Wierzycki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan is nu in balbezit. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Kącki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Servranckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Resines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski passt de bal in één keer door. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mioduszewski zal de hoekschop nemen. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 53%, FC Dynamo 47%.
Athletico Braila - FC Dynamo 4:0

46e minuut.
Resines passt de bal met de wreef. Casaccia rent richting de bal. Casaccia passt de bal zonder na te denken. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Resines geeft een hoge lob. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki schiet op doel. Ołówek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 5:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosenkrantz de bal onder controle te krijgen. Resines probeert naar een medespeler te passen. Mioduszewski rent richting de bal. Mioduszewski geeft een lange en hoge pass. Casaccia maakt een snoekduik en kopt de bal. Ołówek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ros komt het veld opgelopen. Ozera komt het veld opgelopen. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kącki geeft een lange en hoge pass. Brzoskowski probeert de bal met de borst te controleren. Brzoskowski geeft de bal voor. Wierzycki controleert de bal met de borst. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Dynamo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 41%, FC Dynamo 59%.
Athletico Braila - FC Dynamo 6:0