Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmashinG DevilS GCL
Devils Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Doščić is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Theodorescu geeft een hoge lob. Haleli is nu in balbezit. Milică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haleli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mirea kopt de bal weg. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cacoveanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - GCL 1:0

17e minuut.
Van Asselberghs speelt de bal door. Silfverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Milică probeert de bal aan de voet te houden. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Theodorescu geeft een lange en hoge pass. Olivia is nu in balbezit. Olivia speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. Olivia controleert de bal met de borst. Olivia passt de bal met de wreef. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Milică probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kotucz geeft een hoge lob. Mirea kopt de bal weg. Haleli kan de bal niet met de borst controleren. Haleli schiet op doel. Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - GCL 2:0

35e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli passt de bal in één keer door. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cacoveanu geeft een hoge lob. Inworp. Van Asselberghs met de inworp. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 24%, GCL 76%.
SmashinG DevilS - GCL 2:0

46e minuut.
Bătrânu speelt de bal door. Kotucz heeft problemen om de bal te vangen. Kotucz passt de bal zonder na te denken. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tokuç onderschept slim de pass. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli heeft problemen om de bal te vangen. Haleli schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg. Paal!

51e minuut.
Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli passt de bal zonder na te denken. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - GCL 3:0

63e minuut.
Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç passt de bal in één keer door. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gămălie geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Novac stond buitenspel. Bătrânu neemt vlug de vrije trap. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SmashinG DevilS - GCL 4:0

72e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Doščić is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tokuç geeft een hoge lob. Cacoveanu kopt de bal weg. Doščić heeft problemen om de bal te vangen. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bătrânu speelt de bal door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokuç krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu passt de bal zonder na te denken. Theodorescu geeft een hoge lob. Haleli rent richting de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmashinG DevilS 33%, GCL 67%.
SmashinG DevilS - GCL 4:0