Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta Fc NewFashion
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 18.2
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Comuzzo onderschept slim de pass. Comuzzo speelt de bal door. Cattonaro speelt de bal door. Klungelig pakt Sanko de bal. Sanko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cattonaro de bal. Sanko is nu in balbezit. Sanko draait met de bal, schiet en ... Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 1:0

8e minuut.
Sima speelt de bal door. Cattonaro kopt de bal weg. Trikoupis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanko de bal. Sanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko speelt de bal door. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan schiet op doel. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 2:0

18e minuut.
Goga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trikoupis met een snelle inworp. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan geeft de bal voor. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 3:0

19e minuut.
Sanko speelt de bal door. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan passt de bal met de wreef. Sivertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sivertsen geeft een hoge lob. Boldiş is nu in balbezit. Zhengyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengyuan geeft een hoge lob. Pantea onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Sanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhengyuan de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Sima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 4:0

29e minuut.
Goga geeft een hoge lob. Inworp. Trikoupis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanko is nu in balbezit. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 5:0

31e minuut.
Trikoupis geeft de bal voor. Sima met een sublieme pass. Comuzzo met een sublieme pass. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sima speelt de bal door. Stutz kopt de bal weg. Trikoupis is nu in balbezit. Trikoupis geeft de bal voor. Sanko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 6:0

33e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal met de wreef. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Sanko rent richting de bal. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sanko probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. Sima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 7:0

40e minuut.
Comuzzo met een sublieme pass. Sivertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen geeft een hoge lob. Gaidoş controleert de bal met de borst. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sivertsen rent richting de bal. Sivertsen probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro met een sublieme pass. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 16%, Fc NewFashion 84%.
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 8:0

47e minuut.
Zhengyuan geeft een hoge lob. Stutz is nu in balbezit. Stutz geeft de bal voor. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Sanko onderschept slim de pass. Sanko geeft een hoge lob. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 9:0

52e minuut.
Gaidoş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trikoupis met een snelle inworp. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sima probeert naar een medespeler te passen. Stutz geeft een hoge lob. Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 10:0

57e minuut.
Santoso rent richting de bal. Santoso passt de bal met de wreef. Cattonaro met een sublieme pass. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Zhengyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengyuan speelt de bal door. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Perianu passt de bal zonder na te denken. Sivertsen speelt de bal door. Bejan rent richting de bal. Sanko onderschept slim de pass. Sanko geeft een lange en hoge pass. Paal!

68e minuut.
Trikoupis is nu in balbezit. Trikoupis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zhengyuan de bal. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bejan probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo speelt de bal door. Trikoupis met een sublieme pass. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 11:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantea met een harde bal richting middenveld. Stutz kopt de bal weg. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sivertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen geeft de bal voor. Trikoupis kopt de bal weg. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Goga met een harde bal richting middenveld. Cattonaro kopt de bal weg. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 12:0

85e minuut.
Stutz kopt de bal weg. Zhengyuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cattonaro met een sublieme pass. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 13:0

88e minuut.
Boldiş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trikoupis met de inworp. Cattonaro geeft de bal voor. Sanko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 11%, Fc NewFashion 89%.
Andromeda Constanta - Fc NewFashion 14:0