Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc NewFashion Andromeda Constanta
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal in één keer door. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel. Breahna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:1

10e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon probeert naar een medespeler te passen. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Sima bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:2

12e minuut.
Gamm passt de bal met de wreef. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Cohen geeft de bal voor. Sanko geeft een lange en hoge pass. Zhengyuan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Sima trapt de bal weg. Salomônico kopt de bal weg. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gamm kopt de bal weg. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan speelt de bal door. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:3

22e minuut.
Gamm is nu in balbezit. Gamm passt de bal met de wreef. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:4

23e minuut.
Santoso is nu in balbezit. Salomônico probeert naar een medespeler te passen. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel. De bal raakt de paal. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:5

26e minuut.
Cohen rent richting de bal. Cohen geeft een hoge lob. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gamm verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengyuan is nu in balbezit. Gamm is nu in balbezit. Sanko is nu in balbezit. Sanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:6

29e minuut.
Nicula speelt de bal door. Perianu heeft problemen om de bal te vangen. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sima trapt de bal weg van het doel. Salomônico kopt de bal weg. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm rent richting de bal. Gamm schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sanko passt de bal zonder na te denken. Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft de bal voor. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:7

35e minuut.
Sanko heeft problemen om de bal te vangen. Gamm is nu in balbezit. Gamm probeert naar een medespeler te passen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 72%, Andromeda Constanta 28%.
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:8

48e minuut.
Klungelig pakt Breahna de bal. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko geeft een hoge lob. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Sima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:9

51e minuut.
Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm is nu in balbezit. Gamm passt de bal zonder na te denken. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:10

52e minuut.
Gamm passt de bal in één keer door. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan passt de bal met de wreef. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Duțulescu de bal onder controle te krijgen. Dameno verovert de bal door een tackle van achteren. Dameno passt de bal in één keer door. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima bokst de bal weg. Sanko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:11

57e minuut.
Gamm kopt de bal weg. Klungelig pakt Bejan de bal. Sanko rent richting de bal. Sanko geeft een hoge lob. Zhengyuan krijgt zijn hoofd ertegen. Sima bokst de bal weg.

76e minuut.
Gamm rent richting de bal. Gamm passt de bal zonder na te denken. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko onderschept slim de pass. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Sima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

80e minuut.
Salomônico geeft een hoge lob. Sima speelt de bal door. Salomônico kopt de bal weg. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Salomônico passt de bal zonder na te denken. Bejan is nu in balbezit. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko schiet op doel. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:12

89e minuut.
Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm speelt de bal door. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Sima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan passt de bal in één keer door. Pillon geeft een lange en hoge pass. Sanko rent richting de bal. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 86%, Andromeda Constanta 14%.
Fc NewFashion - Andromeda Constanta 0:13