Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Positive Stuff
criss Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 17.2
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Helm passt de bal in één keer door. Deon is nu in balbezit. Deon met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Boloboc geeft een lange en hoge pass. Helm is nu in balbezit. Ştrudel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştrudel krijgt een gele kaart. Helm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riou wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Helm geeft een lange en hoge pass. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Bumbescu rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 1:0

8e minuut.
Moţoc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paharnicu met de inworp. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pouget verovert de bal door een tackle van achteren. Pouget geeft de bal voor. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 2:0

14e minuut.
Boloboc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helm is nu in balbezit. Helm geeft de bal voor. Achim bokst de bal weg.

15e minuut.
Achim trapt de bal weg. Inworp. Deon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 3:0

18e minuut.
Bumbescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ştrudel de bal. Helm is nu in balbezit. Helm draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 4:0

20e minuut.
Riou passt de bal met de wreef. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel probeert de bal aan de voet te houden. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 5:0

21e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Salgado speelt de bal door. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Ştrudel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 6:0

24e minuut.
Pouget geeft een hoge lob. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 7:0

26e minuut.
Deon met de inworp. Helm speelt de bal door. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft de bal voor. Sopârlă springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Pouget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotenescu rent richting de bal. Reyna onderschept slim de pass. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ştrudel met een harde bal richting middenveld. Salgado kopt de bal weg. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 8:0

30e minuut.
Riou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deon de bal. Deon geeft de bal voor. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Paharnicu kopt de bal weg. Reyna is nu in balbezit. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 9:0

34e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Riou onderschept slim de pass. Riou passt de bal zonder na te denken. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pérez Checa kopt de bal weg. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sichitiu rent richting de bal. Salgado met een sublieme pass. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chirmuş. Chirmuş krijgt een gele kaart. Helm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salgado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 10:0

39e minuut.
Sichitiu speelt de bal door. Daar is Săvoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Riou heeft problemen om de bal te vangen. Riou speelt de bal door. Deon met een sublieme pass. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 11:0

42e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 12:0

45e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Helm is nu in balbezit. Helm passt de bal in één keer door. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 24%, Positive Stuff 76%.
FC Arges 1953 - Positive Stuff 13:0

47e minuut.
Helm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado geeft een hoge lob. Sopârlă kopt de bal weg. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Cotenescu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pouget neemt de hoekschop. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pouget probeert naar een medespeler te passen. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft de bal voor. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 14:0

54e minuut.
Riou is nu in balbezit. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm onderschept slim de pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 15:0

62e minuut.
Pouget geeft de bal voor. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Sopârlă met een sublieme pass. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 16:0

63e minuut.
Reyna met een sublieme pass. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pouget rent richting de bal. Pouget passt de bal zonder na te denken. Deon speelt de bal door. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Sopârlă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Deon probeert de bal met de borst te controleren. Deon met een sublieme pass. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget geeft een lange en hoge pass. Sopârlă maakt een snoekduik en kopt de bal. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Deon probeert naar een medespeler te passen. Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm verovert de bal door een tackle van achteren. Helm schiet op doel. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 17:0

73e minuut.
Riou verovert de bal door een tackle van achteren. Riou met een sublieme pass. Deon met een sublieme pass. Helm rent richting de bal. Helm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sopârlă maakt een snoekduik en kopt de bal. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Achim met een harde bal richting middenveld. Riou kopt de bal weg. Klungelig pakt Helm de bal. Helm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pouget passt de bal zonder na te denken. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon passt de bal zonder na te denken. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Deon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deon speelt de bal door. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pouget is nu in balbezit. Pouget met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Positive Stuff 18:0

89e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon onderschept slim de pass. Deon met een sublieme pass. Daar is Helm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helm geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 17%, Positive Stuff 83%.
FC Arges 1953 - Positive Stuff 18:0