Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Braila FC Arges 1953
Ramsey 2 front Tactiek criss
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Ochocki probeert de bal met de borst te controleren. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Servranckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:1

10e minuut.
Wierzycki kopt de bal weg. Dembek is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Dembek onderschept slim de pass. Dembek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ochocki geeft een hoge lob. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zevallos. Wierzycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mioduszewski met een snel genomen vrije trap. Alessandro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zevallos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna passt de bal met de wreef. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Servranckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:2

33e minuut.
Pouget rent richting de bal. Mioduszewski geeft een lange en hoge pass. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Helm rent richting de bal. Helm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kącki onderschept slim de pass. Riou onderschept slim de pass. Riou probeert naar een medespeler te passen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:3

41e minuut.
Riou probeert naar een medespeler te passen. Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricaurte krijgt een gele kaart. Deon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deon met een snel genomen vrije trap. Sopârlă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Riou kopt de bal weg. Deon is nu in balbezit. Deon passt de bal zonder na te denken. Helm is nu in balbezit. Helm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Deon met een sublieme pass. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou passt de bal met de wreef. Helm rent richting de bal. Helm geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 65%, FC Arges 1953 35%.
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:3

47e minuut.
Brzoskowski passt de bal met de wreef. Resines is nu in balbezit. Resines passt de bal in één keer door. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dembek kopt de bal weg. Wierzycki met een sublieme pass. Mioduszewski is nu in balbezit. Mioduszewski geeft een hoge lob. Dembek maakt een snoekduik en kopt de bal. Alessandro bokst de bal weg.

52e minuut.
Resines onderschept slim de pass. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski passt de bal in één keer door. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm onderschept slim de pass. Sopârlă is nu in balbezit. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm haalt uit met een fantastische trap. Servranckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:4

67e minuut.
Reyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski passt de bal in één keer door. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Resines geeft een lange en hoge pass. Moţoc kopt de bal weg. Inworp. Mioduszewski met een snelle inworp. Resines geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Riou is nu in balbezit. Riou passt de bal in één keer door. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Servranckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 48%, FC Arges 1953 52%.
Athletico Braila - FC Arges 1953 0:5