Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9297
GCL Andromeda Constanta
Sweep Tactiek 352
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo passt de bal zonder na te denken. Sivertsen probeert naar een medespeler te passen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sivertsen passt de bal in één keer door. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro passt de bal met de wreef. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro passt de bal in één keer door. Sanko rent richting de bal. Sanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doščić is nu in balbezit. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanko draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 67%, Andromeda Constanta 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GCL - Andromeda Constanta 0:0

50e minuut.
Zhengyuan passt de bal in één keer door. Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cacoveanu de bal onder controle te krijgen. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sivertsen zal de hoekschop nemen. Zhengyuan krijgt zijn hoofd ertegen. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo speelt de bal door. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Paal! Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Andromeda Constanta 0:1

57e minuut.
Milică heeft problemen om de bal te vangen. Doščić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo geeft een hoge lob. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doščić geeft een hoge lob. Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skrzyński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Stutz de bal. Novac rent richting de bal. Stutz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cacoveanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Migliore bokst de bal weg. Cacoveanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Milică heeft problemen om de bal te vangen. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro passt de bal met de wreef. Sanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cattonaro rent richting de bal. Doščić verovert de bal door een tackle van achteren. Doščić speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap. Migliore bokst de bal weg.

77e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Stutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stutz passt de bal met de wreef. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Trikoupis heeft problemen om de bal te vangen. Trikoupis met een sublieme pass. Sanko is nu in balbezit. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Santoso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milică de bal. Sanko is nu in balbezit. Sanko schiet op doel. Paal! Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Sanko onderschept slim de pass. Sanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Andromeda Constanta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 70%, Andromeda Constanta 30%.
GCL - Andromeda Constanta 0:2