Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta GCL
352 Tactiek Sweep
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Gurău geeft de bal voor. Calota geeft een lange en hoge pass. Skrzyński rent richting de bal. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota draait met de bal, schiet en ... Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Mitrana probeert de bal met de borst te controleren. Dameno met een sublieme pass. Salomônico speelt de bal door. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dameno speelt de bal door. Sanko rent richting de bal. Sanko schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - GCL 1:0

11e minuut.
Gămălie rent richting de bal. Gămălie geeft de bal voor. Inworp. Cohen met een snelle inworp. Gamm geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oxford geeft een hoge lob. Salomônico met een sublieme pass. Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Capota rent richting de bal. Novac is nu in balbezit. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Migliore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andromeda Constanta - GCL 1:1

30e minuut.
Dameno passt de bal in één keer door. Sanko rent richting de bal. Sanko passt de bal met de wreef. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg.

35e minuut.
Doščić is nu in balbezit. Gamm onderschept slim de pass. Gamm met een sublieme pass. Daar is Zhengyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 40%, GCL 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andromeda Constanta - GCL 1:1

48e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Sanko is nu in balbezit. Sanko met een sublieme pass. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Marinescu passt de bal met de wreef. Capota rent richting de bal. Dameno begaat een overtreding. Capota raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mitrana neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Migliore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sanko is nu in balbezit. Sanko passt de bal in één keer door. Zhengyuan is nu in balbezit. Zhengyuan schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - GCL 2:1

83e minuut.
Dameno met een sublieme pass. Salomônico rent richting de bal. Salomônico passt de bal met de wreef. Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sanko heeft problemen om de bal te vangen. Doščić rent richting de bal. Gamm verovert de bal door een tackle van achteren. Gamm geeft de bal voor. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - GCL 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 46%, GCL 54%.
Andromeda Constanta - GCL 3:1

GCL