Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc NewFashion SmashinG DevilS
Normal Tactiek Devils
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Van Asselberghs geeft de bal voor. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Goga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:1

3e minuut.
Olivia rent richting de bal. Olivia probeert naar een medespeler te passen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:2

6e minuut.
Tokuç geeft een lange en hoge pass. Duțulescu met een sublieme pass. Goga probeert de bal aan de voet te houden. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli schiet op doel. Sima bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Dalea speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Sima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:3

8e minuut.
Perianu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plumb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Sima trapt de bal weg. Van Asselberghs kopt de bal weg. Haleli probeert de bal met de borst te controleren. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:4

16e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olivia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Goga de bal. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:5

18e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Mirea is nu in balbezit. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli schiet op doel. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Haleli de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:6

24e minuut.
Duțulescu probeert de bal aan de voet te houden. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia geeft een hoge lob. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Perianu rent richting de bal. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Van Asselberghs geeft de bal voor. Theodorescu speelt de bal door. Olivia speelt de bal door. Klungelig pakt Haleli de bal. Haleli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:7

28e minuut.
Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haleli is nu in balbezit. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea met een sublieme pass. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nicula controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kotucz neemt vlug de vrije trap. Haleli kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs geeft een hoge lob. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Olivia rent richting de bal. Olivia passt de bal met de wreef. Haleli rent richting de bal. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal zonder na te denken. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:8

43e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Silfverstolpe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duțulescu. Duțulescu krijgt een gele kaart. Silfverstolpe raakt geblesseerd tijdens het duel. Cârstea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 85%, SmashinG DevilS 15%.
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:8

47e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Boldiş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Haleli de bal onder controle te krijgen. Van Asselberghs rent richting de bal. Haleli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:9

50e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Haleli is nu in balbezit. Haleli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:10

51e minuut.
Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia passt de bal zonder na te denken. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç geeft een hoge lob. Goga met een sublieme pass. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Silfverstolpe is nu in balbezit. Goga onderschept slim de pass. Haleli onderschept slim de pass. Haleli draait met de bal, schiet en ... Sima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:11

68e minuut.
Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Haleli rent richting de bal. Haleli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sima trapt de bal weg. Silfverstolpe kopt de bal weg. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Sima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:12

71e minuut.
Pantea speelt de bal door. Olivia rent richting de bal. Olivia geeft een lange en hoge pass. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs geeft een hoge lob. Haleli kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs speelt de bal door. Haleli rent richting de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ... Sima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:13

84e minuut.
Olivia speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea geeft een lange en hoge pass. Haleli is nu in balbezit. Haleli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sima trapt de bal weg. Theodorescu kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 78%, SmashinG DevilS 22%.
Fc NewFashion - SmashinG DevilS 0:13