Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Positive Stuff FC Dynamo
Normal Tactiek tct-d
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een hoge lob. Rosenkrantz springt en kopt de bal. Achim bokst de bal weg. Ştrudel is nu in balbezit. Ros onderschept slim de pass. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:1

4e minuut.
Achim trapt de bal weg van het doel. Inworp. Siniutis met de inworp. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ros kopt de bal weg. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Ştrudel met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiorese met een snelle inworp. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:2

11e minuut.
Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ştrudel de bal onder controle te krijgen. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Ghiugan de bal. Ghiugan met een sublieme pass. Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:4

17e minuut.
Ros rent richting de bal. Rosenkrantz rent richting de bal. Bălică rent richting de bal. Rosenkrantz onderschept slim de pass. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:5

21e minuut.
Bumbescu geeft een hoge lob. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:6

23e minuut.
Doradca met een snelle inworp. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bumbescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doradca met een snelle inworp. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Bumbescu is nu in balbezit. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:7

32e minuut.
Klungelig pakt Sichitiu de bal. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Săvoiu stond buitenspel. Clercq maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:8

38e minuut.
Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ştrudel de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:9

41e minuut.
Ghiugan geeft een hoge lob. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ... Ştrudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doradca neemt de hoekschop. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 90%, FC Dynamo 10%.
Positive Stuff - FC Dynamo 0:10

50e minuut.
Clercq verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq geeft een hoge lob. Bumbescu is nu in balbezit. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:11

53e minuut.
Barcău rent richting de bal. Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Ros is nu in balbezit. Ros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siniutis met een snelle inworp. Doradca geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ... Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:12

57e minuut.
Rosenkrantz met een sublieme pass. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bălică probeert de bal aan de voet te houden. Fiorese geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - FC Dynamo 0:13

69e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rosenkrantz passt de bal in één keer door. Buzea is nu in balbezit. Buzea passt de bal met de wreef. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ştrudel met een harde bal richting middenveld. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 77%, FC Dynamo 23%.
Positive Stuff - FC Dynamo 0:13