Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Positive Stuff
tct-d Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Achim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 1:0

9e minuut.
Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Szczoczarz de bal onder controle te krijgen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruiz de Lopera verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz de Lopera met een sublieme pass. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 2:0

13e minuut.
Ghiugan met een sublieme pass. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese passt de bal in één keer door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ghiugan met een sublieme pass. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese passt de bal met de wreef. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fiorese passt de bal in één keer door. Ghiugan speelt de bal door. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ghiugan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doradca de bal. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 3:0

26e minuut.
Achim trapt de bal weg van het doel. Buzea is nu in balbezit. Buzea passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Siniutis is nu in balbezit. Siniutis geeft de bal voor. Buzea is nu in balbezit. Doradca is nu in balbezit. Doradca geeft de bal voor. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosenkrantz maakt een snoekduik en kopt de bal. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczoczarz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 4:0

35e minuut.
Ghiugan probeert naar een medespeler te passen. Doradca geeft een hoge lob. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz onderschept slim de pass. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 5:0

36e minuut.
Inworp. Siniutis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiugan rent richting de bal. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doradca met een sublieme pass. Fiorese rent richting de bal. Fiorese speelt de bal door. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Achim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 6:0

43e minuut.
Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 7:0

45e minuut.
Buzea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clercq geeft een hoge lob. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 20%, Positive Stuff 80%.
FC Dynamo - Positive Stuff 8:0

47e minuut.
Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Siniutis verovert de bal door een tackle van achteren. Siniutis passt de bal zonder na te denken. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 9:0

49e minuut.
Fiorese geeft de bal voor. Klungelig pakt Bălică de bal. Buzea rent richting de bal. Buzea geeft een hoge lob. Rosenkrantz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Boloboc heeft problemen om de bal te vangen. Fiorese is nu in balbezit. Fiorese geeft een hoge lob. Buzea probeert de bal aan de voet te houden. Buzea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Barcău controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ros komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Ozera komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Siniutis met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Rosenkrantz rent richting de bal. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 10:0

67e minuut.
Ozera geeft een hoge lob. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz geeft een hoge lob. Buzea rent richting de bal. Buzea geeft een hoge lob. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ştrudel de bal. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. Achim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosenkrantz de bal. Rosenkrantz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Siniutis geeft de bal voor. Rosenkrantz kopt de bal weg. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 11:0

80e minuut.
Doradca is nu in balbezit. Cotenescu rent richting de bal. Buzea onderschept slim de pass. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Positive Stuff 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 22%, Positive Stuff 78%.
FC Dynamo - Positive Stuff 12:0