Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Constanta Athletico Braila
352 Tactiek Ramsey 2 front
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Zhengyuan heeft problemen om de bal te vangen. Mioduszewski begaat een overtreding. Zhengyuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomônico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanko kopt de bal weg. Zhengyuan rent richting de bal. Zhengyuan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Skrzyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzoskowski met een snelle inworp. Resines geeft de bal voor. Wierzycki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Daar is Dembek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dameno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dembek raakt geblesseerd tijdens het duel. Mioduszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wierzycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Constanta - Athletico Braila 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 49%, Athletico Braila 51%.
Andromeda Constanta - Athletico Braila 0:1

64e minuut.
Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dameno de bal onder controle te krijgen. Dembek is nu in balbezit. Dembek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pillon met een sublieme pass. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm probeert naar een medespeler te passen. Cohen is nu in balbezit. Cohen speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Dameno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dembek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mioduszewski met een snel genomen vrije trap. Wierzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cohen speelt de bal door. Gamm met een sublieme pass. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon passt de bal in één keer door. Zhengyuan is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andromeda Constanta - Athletico Braila 1:1

79e minuut.
Kącki geeft een lange en hoge pass. Daar is Salomônico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomônico passt de bal zonder na te denken. Pillon is nu in balbezit. Pillon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Constanta 38%, Athletico Braila 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andromeda Constanta - Athletico Braila 1:1