Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Braila Andromeda Constanta
Ramsey 2 front Tactiek 352
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Santoso is nu in balbezit. Santoso geeft een lange en hoge pass. Van de Vonder is nu in balbezit. Sanko onderschept slim de pass. Sanko haalt uit met een fantastische trap. Servranckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gamm passt de bal met de wreef. Zhengyuan is nu in balbezit. Kącki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kącki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Resines heeft problemen om de bal te vangen. Resines probeert naar een medespeler te passen. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia draait met de bal, schiet en ... Migliore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 1:0

14e minuut.
Servranckx maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia met een sublieme pass. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 2:0

17e minuut.
Salomônico passt de bal zonder na te denken. Pillon rent richting de bal. Pillon geeft de bal voor. Sanko is nu in balbezit. Sanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Santoso kopt de bal weg. Gamm probeert de bal aan de voet te houden. Resines bereikt de bal nog maar net als eerste. Resines geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dameno de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brzoskowski neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński passt de bal zonder na te denken. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki schiet op doel. Migliore werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 3:0

37e minuut.
Brzoskowski rent richting de bal. Brzoskowski passt de bal zonder na te denken. Santoso is nu in balbezit. Wierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Salomônico speelt de bal door. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mioduszewski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Brzoskowski de bal. Gamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamm passt de bal in één keer door. Sanko rent richting de bal. Sanko schiet op doel. Servranckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Resines verovert de bal door een tackle van achteren. Resines geeft de bal voor. Daar is Skrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzycki onderschept slim de pass. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Migliore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 49%, Andromeda Constanta 51%.
Athletico Braila - Andromeda Constanta 3:0

47e minuut.
Wierzycki rent richting de bal. Santoso is nu in balbezit. Wierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 4:0

55e minuut.
Brzoskowski met een snelle inworp. Resines geeft een hoge lob. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia schiet op doel. Migliore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 5:0

74e minuut.
Skrzyński met een harde bal richting middenveld. Brzoskowski kopt de bal weg. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brzoskowski probeert naar een medespeler te passen. Mioduszewski speelt de bal door. Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki draait met de bal, schiet en ... Migliore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 6:0

79e minuut.
Santoso geeft een hoge lob. Zhengyuan kan de bal niet met de borst controleren. Resines tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Resines krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gamm passt de bal zonder na te denken. Pillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillon passt de bal zonder na te denken. Zhengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 6:1

87e minuut.
Mioduszewski met een snelle inworp. Resines met een sublieme pass. Wierzycki is nu in balbezit. Wierzycki haalt uit met een fantastische trap. Migliore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Braila - Andromeda Constanta 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Braila 45%, Andromeda Constanta 55%.
Athletico Braila - Andromeda Constanta 7:1