Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11318
GCL FC Arges 1953
Sweep Tactiek criss
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Arges 1953 0:1

3e minuut.
Pouget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft de bal voor. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Riou speelt de bal door. Deon met een sublieme pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Cacoveanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Sopârlă is nu in balbezit. Helm is nu in balbezit. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Calota met een sublieme pass. Klungelig pakt Novac de bal. Novac passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap. Alessandro bokst de bal weg.

21e minuut.
Helm rent richting de bal. Helm probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Arges 1953 0:2

23e minuut.
Marinescu probeert naar een medespeler te passen. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal met de wreef. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft de bal voor. Sopârlă kopt de bal weg. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou speelt de bal door. Helm rent richting de bal. Helm haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Arges 1953 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 62%, FC Arges 1953 38%.
GCL - FC Arges 1953 0:3

46e minuut.
Riou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Helm de bal. Helm passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reyna de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Calota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zevallos de bal. Alessandro met een sublieme pass. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Deon speelt de bal door. Helm rent richting de bal. Helm speelt de bal door. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Riou met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pouget heeft problemen om de bal te vangen. Pouget geeft een lange en hoge pass. Sopârlă probeert de bal aan de voet te houden. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Pouget is nu in balbezit. Pouget probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg. Cacoveanu probeert de bal aan de voet te houden. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Novac passt de bal zonder na te denken. Calota rent richting de bal. Calota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Novac de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marinescu controleert de bal met de borst. Marinescu met een sublieme pass. Salgado met een sublieme pass. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Arges 1953 0:4

82e minuut.
Riou speelt de bal door. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm passt de bal zonder na te denken. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 61%, FC Arges 1953 39%.
GCL - FC Arges 1953 0:4