Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc NewFashion FC Dynamo
Normal Tactiek tct-d
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorese geeft de bal voor. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Sima bokst de bal weg.

12e minuut.
Fiorese is nu in balbezit. Fiorese geeft de bal voor. Goga kopt de bal weg. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doradca kopt de bal weg. Daar is Rosenkrantz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenkrantz met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Sima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:1

20e minuut.
Sălăgeanu geeft de bal voor. Bejan kopt de bal weg. Breahna is nu in balbezit. Rosenkrantz onderschept slim de pass. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca onderschept slim de pass. Doradca met een sublieme pass. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fiorese met een sublieme pass. Doradca is nu in balbezit. Doradca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosenkrantz de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Clercq onderschept slim de pass. Clercq geeft de bal voor. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buzea rent richting de bal. Rosenkrantz rent richting de bal. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:2

41e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft de bal voor. Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghiugan de bal. Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 81%, FC Dynamo 19%.
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:2

47e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca speelt de bal door. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:3

51e minuut.
Doradca probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Buzea rent richting de bal. Boldiş begaat een overtreding. Buzea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Klungelig pakt Doradca de bal. Doradca speelt de bal door. Fiorese probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:4

55e minuut.
Gaidoş geeft de bal voor. Plumb is nu in balbezit. Szczoczarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczoczarz krijgt een gele kaart. Plumb raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsiblidis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Ros komt het veld opgelopen. Ozera komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Ros probeert de bal met de borst te controleren. Ros schiet op doel. Sima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:5

70e minuut.
Bejan rent richting de bal. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera passt de bal met de wreef. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sălăgeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Buzea de bal. Buzea passt de bal met de wreef. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Sima bokst de bal weg. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel. Rosenkrantz probeert de bal aan de voet te houden. Sima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:6

76e minuut.
Ozera geeft de bal voor. Doradca speelt de bal door. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Fiorese heeft problemen om de bal te vangen. Fiorese met een sublieme pass. Ros rent richting de bal. Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een lange en hoge pass. Breahna kopt de bal weg. Fiorese rent richting de bal. Fiorese geeft de bal voor. Sima bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc NewFashion 77%, FC Dynamo 23%.
Fc NewFashion - FC Dynamo 0:6