Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Positive Stuff SmashinG DevilS
Normal Tactiek Devils
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea speelt de bal door. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:1

4e minuut.
Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea passt de bal in één keer door. Cotenescu is nu in balbezit. Haleli onderschept slim de pass. Haleli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cotenescu geeft de bal voor. Inworp. Olivia met een snelle inworp. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Achim met een sublieme pass. Silfverstolpe kopt de bal weg. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Săvoiu de bal. Săvoiu met een sublieme pass. Chirmuş rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Achim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:3

10e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Haleli rent richting de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli rent richting de bal. Haleli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bălică is nu in balbezit. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:4

14e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal zonder na te denken. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... Bumbescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Haleli passt de bal in één keer door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea passt de bal met de wreef. Haleli rent richting de bal. Haleli schiet op doel. Achim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:5

19e minuut.
Achim trapt de bal weg. Van Asselberghs kopt de bal weg. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haleli is nu in balbezit. Haleli schiet op doel. Achim bokst de bal weg. Ştrudel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Haleli geeft de bal voor. Doeltrap. Bumbescu trapt de bal weg van het doel. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Silfverstolpe rent richting de bal. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş passt de bal zonder na te denken. Haleli is nu in balbezit. Haleli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş begaat een overtreding. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodorescu wilt de vrije trap nemen. Achim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:6

34e minuut.
Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu passt de bal zonder na te denken. Chirmuş rent richting de bal. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:7

36e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs geeft een lange en hoge pass. Ştrudel controleert de bal met de borst. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:8

37e minuut.
Bălică geeft de bal voor. Inworp. Van Asselberghs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haleli rent richting de bal. Haleli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Achim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:9

38e minuut.
Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs passt de bal in één keer door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 84%, SmashinG DevilS 16%.
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:10

56e minuut.
Silfverstolpe kan de bal niet met de borst controleren. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silfverstolpe krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Silfverstolpe rent richting de bal. Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal in één keer door. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tokuç met een snelle inworp. Van Asselberghs met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:11

70e minuut.
Cotenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:12

72e minuut.
Mirea passt de bal in één keer door. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs passt de bal zonder na te denken. Haleli heeft problemen om de bal te vangen. Haleli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:13

77e minuut.
Dalea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Asselberghs de bal. Van Asselberghs speelt de bal door. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mirea rent richting de bal. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel rent richting de bal. Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Haleli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Silfverstolpe heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft de bal voor. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Positive Stuff 77%, SmashinG DevilS 23%.
Positive Stuff - SmashinG DevilS 0:14