Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantatu FC Cannella
541_m Tactiek 532
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


25e minuut.
Veermets kopt de bal weg. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Scida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scida krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cloet is nu in balbezit. Cloet geeft een lange en hoge pass. Lazarashvili kopt de bal weg. Faron rent richting de bal. Faron draait met de bal, schiet en ... Tuomalainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mansur rent richting de bal. Damian rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 55%, FC Cannella 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantatu - FC Cannella 0:0

49e minuut.
Juodkojis probeert naar een medespeler te passen. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Inworp. Kranc komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Scida verovert de bal door een tackle van achteren. Scida passt de bal in één keer door. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Tuomalainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maftei komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Maftei de bal. Maftei passt de bal zonder na te denken. Kranc is nu in balbezit. Kranc geeft een hoge lob. Mansur krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Buitenspel voor Urrutxurtu. Goede buitenspelval van de verdediging. Evgeniev komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kam Leung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maftei de bal. Młynek verovert de bal door een tackle van achteren. Młynek geeft de bal voor. Sroka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maftei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urrutxurtu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sierny geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC Cannella 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 54%, FC Cannella 46%.
avantatu - FC Cannella 0:1