Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dicles FC GAI
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Wołyniec geeft de bal voor. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wołyniec krijgt een gele kaart. Dyluś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negoescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 0:1

11e minuut.
Kisjelica probeert naar een medespeler te passen. Zucolillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ninoiu. Zucolillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Zucolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačina begaat een overtreding. Zucolillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özkafa met een snel genomen vrije trap. Dyluś springt en kopt de bal. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 0:2

29e minuut.
Kovačina geeft een lange en hoge pass. Vojnarovski controleert de bal met de borst. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 0:3

32e minuut.
Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă met een sublieme pass. Siil is nu in balbezit. Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mora met een sublieme pass. Krychowiak speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 0:4

44e minuut.
Miklos geeft een hoge lob. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. İzmirlioğlu rent richting de bal. İzmirlioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 70%, FC GAI 30%.
FC dicles - FC GAI 0:4

55e minuut.
Özkafa passt de bal zonder na te denken. Dadu rent richting de bal. Negoescu maakt een afschuwelijke overtreding. Negoescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dadu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dadu kan niet meer verder spelen.

63e minuut.
Kovačina passt de bal in één keer door. Ninoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zucolillo. Zucolillo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Özkafa de bal. Özkafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 0:5

76e minuut.
Bartoněk passt de bal in één keer door. Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. İzmirlioğlu rent richting de bal. İzmirlioğlu draait met de bal, schiet en ... Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - FC GAI 1:5

83e minuut.
Miklos passt de bal met de wreef. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zucolillo is nu in balbezit. Ninoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Bartoněk rent richting de bal. Bartoněk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 51%, FC GAI 49%.
FC dicles - FC GAI 1:5