Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii avantatu
test Tactiek 541_m
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Dobrota geeft de bal voor. Daar is Klepetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cloet probeert naar een medespeler te passen. Tošić rent richting de bal. Tošić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Klepetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła geeft de bal voor. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Laamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Laamers speelt de bal door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 0:1

11e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Scalat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cloet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mansur springt en kopt de bal. Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Cloet passt de bal in één keer door. Mansur rent richting de bal. Bădiţă begaat een overtreding. Bădiţă krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bădiţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laamers de bal. Laamers probeert naar een medespeler te passen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Laamers is nu in balbezit. Laamers passt de bal zonder na te denken. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel. Szokol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 0:2

36e minuut.
Wenjin probeert naar een medespeler te passen. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koranteng de bal. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Juodkojis verovert de bal door een tackle van achteren. Codruţ rent richting de bal. Klepetko rent richting de bal. Klepetko haalt uit met een fantastische trap. Evgeniev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 48%, avantatu 52%.
ultrasii - avantatu 0:2

48e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Tošić onderschept slim de pass. Tošić geeft een lange en hoge pass. Mansur maakt een snoekduik en kopt de bal. Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cloet met een sublieme pass. Daar is Tošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tošić passt de bal zonder na te denken. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scida komt het veld opgelopen. Holgate komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazarashvili zal de hoekschop nemen. Mansur krijgt zijn hoofd ertegen. Subczyński controleert de bal met de borst. Scida rent richting de bal. Scida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maftei komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Onda met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk met een sublieme pass. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin schiet op doel. Evgeniev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lazarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrota geeft de bal voor. Lazarashvili probeert de bal aan de voet te houden. Wenjin geeft de bal voor. Evgeniev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 1:2

77e minuut.
Juodkojis geeft een hoge lob. Scida rent richting de bal. Scida met een sublieme pass. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Szokol bokst de bal weg. Klungelig pakt Subczyński de bal. Mansur is nu in balbezit. Mansur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scalat heeft problemen om de bal te vangen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 1:3

80e minuut.
Scalat passt de bal met de wreef. Scida rent richting de bal. Scida passt de bal in één keer door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur draait met de bal, schiet en ... Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 1:4

82e minuut.
Maftei geeft de bal voor. Subczyński heeft problemen om de bal te vangen. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Szokol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - avantatu 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 53%, avantatu 47%.
ultrasii - avantatu 1:5