Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cannella ultrasii
532 Tactiek test
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Sierny de bal. Sierny met een sublieme pass. Delfini probeert naar een medespeler te passen. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel. Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szokol speelt de bal door. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal. Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Koranteng kan de bal niet met de borst controleren. Kamnik is nu in balbezit. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delfini de bal. Delfini geeft de bal voor. Sroka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk geeft een hoge lob. Sierny kopt de bal weg. Wenjin rent richting de bal. Wenjin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sezemský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delfini passt de bal met de wreef. Sroka rent richting de bal. Sroka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka is nu in balbezit. Dobrota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrota krijgt een gele kaart. Sroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sroka neemt zijn aanloop. Szokol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Altana verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka rent richting de bal. Altana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sroka raakt geblesseerd tijdens het duel. Młynek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sroka kopt de bal weg. Scalat probeert naar een medespeler te passen. Subczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - ultrasii 1:0

38e minuut.
Młynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek geeft een lange en hoge pass. Sroka is nu in balbezit. Sroka draait met de bal, schiet en ... Szokol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Sierny passt de bal in één keer door. Delfini geeft een hoge lob. Subczyński kopt de bal weg. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Romaniuk de bal. Romaniuk passt de bal in één keer door. Przesmycki rent richting de bal. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tuomalainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 48%, ultrasii 52%.
FC Cannella - ultrasii 1:0

46e minuut.
Delfini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urrutxurtu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Damian passt de bal zonder na te denken. Urrutxurtu rent richting de bal. Urrutxurtu speelt de bal door. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Onda passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. Sezemský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sezemský krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Urrutxurtu speelt de bal door. Kamnik speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Subczyński passt de bal met de wreef. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 43%, ultrasii 57%.
FC Cannella - ultrasii 1:0