Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti FC dicles
4-3-3 def Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Wołyniec onderschept slim de pass. Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ probeert naar een medespeler te passen. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC dicles 1:0

5e minuut.
Antczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Mora de bal. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
González Mije kopt de bal weg. Cisło is nu in balbezit. Ninoiu is nu in balbezit. Trường Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Prodan probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cartolano trapt de bal weg van het doel. González Mije rent richting de bal. González Mije speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC dicles 2:0

19e minuut.
González Mije verovert de bal door een tackle van achteren. González Mije met een sublieme pass. Klungelig pakt Gmyrek de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC dicles 3:0

24e minuut.
González Mije passt de bal zonder na te denken. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek passt de bal met de wreef. Cisło rent richting de bal. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bùi Doanh onderschept slim de pass. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ passt de bal in één keer door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Cartolano bokst de bal weg.

31e minuut.
Antczak is nu in balbezit. Antczak geeft een lange en hoge pass. Cisło rent richting de bal. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siil met een sublieme pass. Bùi Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Doanh passt de bal in één keer door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 34%, FC dicles 66%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC dicles 3:0

52e minuut.
González Mije rent richting de bal. González Mije passt de bal in één keer door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kovačina heeft problemen om de bal te vangen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Flaum is nu in balbezit. Flaum geeft een lange en hoge pass. Cisło kopt de bal weg. Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Trường Vũ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Vojnarovski de bal. Gmyrek rent richting de bal. Siil speelt de bal door. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Dadu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Prodan kopt de bal weg. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Sarotti zijn tegenspeler op de grond. Sarotti krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Trường Vũ passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek passt de bal met de wreef. Cisło is nu in balbezit. Cisło schiet op doel. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 39%, FC dicles 61%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC dicles 3:0