Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GAI `R@pid`
541 Tactiek radu
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
38.4 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten solide
matig Passen goed
solide Verdedigen formidabel


10e minuut.
Kramár geeft een hoge lob. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu schiet op doel. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Negoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu rent richting de bal. Velcu met een sublieme pass. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bolovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft de bal voor. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lubatti speelt de bal door. Bărbat geeft de bal voor. Kisjelica kopt de bal weg. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton geeft de bal voor. Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miklos. Velcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulmeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baykal passt de bal met de wreef. Bărbat rent richting de bal. Bărbat met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baykal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 68%, `R@pid` 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GAI - `R@pid` 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszalik met de inworp. Courinha geeft een hoge lob. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu speelt de bal door. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - `R@pid` 0:1

59e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Wanatowicz onderschept slim de pass. Wanatowicz geeft een lange en hoge pass. Courinha rent richting de bal. Courinha schiet op doel. Kövér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kisjelica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - `R@pid` 0:2

70e minuut.
Bărbat met een sublieme pass. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski onderschept slim de pass. Velcu onderschept slim de pass. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kisjelica kopt de bal weg. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft de bal voor. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - `R@pid` 0:3

76e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu geeft een hoge lob. Krychowiak kopt de bal weg. Courinha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Muszalik speelt de bal door. Hariton rent richting de bal. Hariton met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - `R@pid` 0:4

84e minuut.
Kramár geeft een lange en hoge pass. Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Ulmeanu speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 71%, `R@pid` 29%.
FC GAI - `R@pid` 0:4