Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` FC Cannella
radu Tactiek 532
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 63
solid Schieten very good
good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Antonie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierny met een snelle inworp. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een lange en hoge pass. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Delfini passt de bal in één keer door. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC Cannella 0:1

15e minuut.
Acıduymaz met een sublieme pass. Delfini is nu in balbezit. Delfini probeert naar een medespeler te passen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. Serbanescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Delfini rent richting de bal. Inworp. Sierny met een snelle inworp. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft de bal voor. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Młynek met een sublieme pass. Sierny speelt de bal door. Wanatowicz is nu in balbezit. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka schiet op doel. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Rákóczi de bal. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonie. Antonie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 66%, FC Cannella 34%.
`R@pid` - FC Cannella 0:1

60e minuut.
Młynek rent richting de bal. Sierny speelt de bal door. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel. Serbanescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC Cannella 0:2

70e minuut.
Sroka speelt de bal door. Delfini rent richting de bal. Muszalik begaat een overtreding. Muszalik krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kramár bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıduymaz geeft een lange en hoge pass. Rákóczi kopt de bal weg. Sierny met een sublieme pass. Sroka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delfini zal de hoekschop nemen. Sroka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC Cannella 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 54%, FC Cannella 46%.
`R@pid` - FC Cannella 0:3