Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantatu F.C. Rapid Bucuresti
541_m Tactiek 4-3-3 def
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron geeft een hoge lob. Jelassi probeert de bal aan de voet te houden. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel. Šein bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Cloet rent richting de bal. Trường Vũ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Vũ krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Trường Vũ is nu in balbezit. Gmyrek is nu in balbezit. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. Paal! Evgeniev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Uchyła speelt de bal door. Faron is nu in balbezit. González Mije tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Mije krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Scida speelt de bal door. Mansur is nu in balbezit. Mansur passt de bal zonder na te denken. Lazarashvili heeft problemen om de bal te vangen. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 43%, F.C. Rapid Bucuresti 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantatu - F.C. Rapid Bucuresti 0:0

48e minuut.
Cloet speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur schiet op doel. Šein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - F.C. Rapid Bucuresti 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holgate komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Juodkojis geeft de bal voor. Tanay rent richting de bal. Scida onderschept slim de pass. Scida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - F.C. Rapid Bucuresti 2:0

71e minuut.
Cisło rent richting de bal. Codruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Codruţ geeft de bal voor. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur draait met de bal, schiet en ... Šein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mansur stond buitenspel. Tošić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Malbašić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Juodkojis onderschept slim de pass. Juodkojis geeft de bal voor. Scida kopt de bal weg. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bùi Doanh geeft een lange en hoge pass. Gmyrek is nu in balbezit. Codruţ begaat een overtreding. Codruţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 43%, F.C. Rapid Bucuresti 57%.
avantatu - F.C. Rapid Bucuresti 2:0