Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dicles SC Hyperion
Normal Tactiek 4-2-3-1 Narrow
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Horka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karakostas komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Klungelig pakt Dadu de bal. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu speelt de bal door. Daar is Karakostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakostas schiet op doel. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dadu verovert de bal door een tackle van achteren. Dadu met een sublieme pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas verovert de bal door een tackle van achteren. Karakostas haalt uit met een fantastische trap. Cartolano bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolz met de inworp. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Karakostas springt en kopt de bal. Cartolano bokst de bal weg.

24e minuut.
Dadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje is nu in balbezit. Torje met een sublieme pass. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas draait met de bal, schiet en ... Cartolano bokst de bal weg.

32e minuut.
Bolz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een lange en hoge pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Karakostas rent richting de bal. Karakostas draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - SC Hyperion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 69%, SC Hyperion 31%.
FC dicles - SC Hyperion 0:1

47e minuut.
Söğüt onderschept slim de pass. Söğüt probeert naar een medespeler te passen. Karakostas rent richting de bal. Bolz is nu in balbezit. Bolz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - SC Hyperion 0:2

52e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. İzmirlioğlu rent richting de bal. Balaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaban krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dadu geeft een hoge lob. Córdoba is nu in balbezit. Torje speelt de bal door. Karakostas rent richting de bal. Karakostas schiet op doel. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas verovert de bal door een tackle van achteren. Karakostas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Roşu passt de bal zonder na te denken. Karakostas is nu in balbezit. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Karakostas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartolano bokst de bal weg.

80e minuut.
Papastratos speelt de bal door. Wessel is nu in balbezit. Met opzet legt Roşu zijn tegenspeler op de grond. Wessel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wessel kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 59%, SC Hyperion 41%.
FC dicles - SC Hyperion 0:2